Apartmanda köpek tartışması faciayla bitti... Yönetici dehşet saçtı

Apartmanda köpek tartışması faciayla bitti... Yönetici dehşet saçtı

Bursa’nın Mudanya ilçesinde, apartman yöneticisi Hacı M.K., köpeğinin havlayarak çevreyi rahatsız etmesi gerekçesiyle tartıştığı bina sakini Hilmi Şen ile damadı Ali Çelik’i tabancasıyla vurdu. Şen ve Çelik yaşamını yitirirken, kurşunun isabet ettiği 1 apartman sakini de yaralandı.

Dün gece saatlerinde, Güzelyalı Mahallesi’nde, apartman yöneticisi Hacı M.K. (38), iddiaya göre, havlayan köpeğinin çevreye rahatsızlık verdiği gerekçesiyle bina sakinlerinden Hilmi Şen (55) ve damadı Ali Çelik (33) ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, Hacı M.K., yanında taşıdığı tabancasıyla Şen ve Çelik’i ateş açarak yaraladı. Bu sırada olay yerinde bulunan apartman sakini H.U. da açılan ateşle yaralandı.

Yaralılar, komşuların ihbarıyla mahalleye gelen sağlık ekipleri tarafından özel hastane ile Mudanya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hilmi Şen (55) ile damadı Ali Çelik, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. H.U.’nun da hastanedeki tedavisinin devam ettiği belirtildi.

Apartman yöneticisi Hacı M.K. ise olayın ardından Mudanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.