Ardahan milletvekili adayları iftarda buluştu; AKP ve MHP adayları 'tamam' deyip, katılmadı...

Ardahan milletvekili adayları iftarda buluştu; AKP ve MHP adayları 'tamam' deyip, katılmadı...

24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak Başkanlık ve Milletvekili Genel seçimleri öncesi Ardahan Dernekler Federasyonu, Ardahan’da milletvekili adaylarını iftarda buluşturdu.

Cumhurbaşkanı adayları başta olmak üzere, siyasi parti liderlerinin bile bir araya gelemediği günümüzde, Ardahan’da bir ilk gerçekleşti ve Milletvekili adayları ARDAFED’in organize ettiği iftar programında bir araya geldi.

Kura Nehri kenarında bulunan Hansaray Cafe ve Restaurant’ta düzenlenen iftar programına CHP Milletvekili adayları Öztürk Yılmaz, Yunus Dündar, İYİ Parti adayı Levent Pehlivan, HDP adayı Öztürk Polat, ARDAFED Başkanı Fakir Yılmaz, ARDAFED Başkan Yardımcısı Name Fidan, ARDAFED eski Başkanı Mahmut Şenel ve basın mensupları katıldı.

'AKP ve MHP ADAYLARI, 'KATILACAĞIZ' DEYİP KATILMADILAR

MHP adayları Göle’de ki seçim programıyla aynı saate gelmesi nedeniyle programa katılamadılar.

AKP Milletvekili adayı Orhan Atalay ise başka bir programı olmasından dolayı katılamayacağını bildirmiş, ancak 2. Sıra adayı Halil İbrahim Dursunoğlu’nun katılacağını söylemesine rağmen Dursunoğlu’da katılmadı.

ARDAFED Başkanı Fakir Yılmaz'ın, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy’a da programa katılması için davette bulunduğu ancak Başkan Köksoy'un katılıp katılmayacağı konusunda geri dönüş yapmadığı öğrenildi.

Seçim çalışmaları nedeniyle yorgun ve stresli oldukları görülen adaylar sakin bir ortamda hoş sohbet gerçekleştirdi. 

Adaylar, Ardahan ve ülke gündemine değindiler. Böyle bir programda farklı siyasi görüşten olan parti adaylarıyla bir arada olmaktan mutlu olduklarını dile getirdiler. Milletvekili adayları programı düzenleyen ARDAFED’e teşekkür ettiler.