Ayağının üzerinden geçen otomobilin sürücüsünü bıçakladı

Ayağının üzerinden geçen otomobilin sürücüsünü bıçakladı

Eskişehir'de otomobilin ayağının üzerinden geçmesi nedeniyle tartıştığı sürücü 22 yaşındaki Durmuş Akın'ı bıçakla ağır yaralayan 33 yaşındaki Ali Değirmendere gözaltına alındı.

Olay, saat 02.00 sıralarında Hoşnudiye Mahallesi Vural Sokak'ta meydana geldi. Durmuş Akın, otomobile giderken Ali Değirmendere'nin sol ayağının üzerinden geçti. Olayda yaralanmayan Değirmendere ile Akın arasında bu nedenle tartışma çıktı. Durmuş Akın ile bir grup arkadaşı Ali Değirmendere'yi dövdü. Ali Değirmendere de bıçakla Durmuş Akın'ı göğsünden yaraladı. Ağır yaralanan Akın, kaldırıldığı Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Polis tarafından yakalanan Ali Değirmendere de yapılan sorgu ardından adliyeye sevk edildi.

BIÇAKLANAN GENÇ ÖLDÜ, ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Eskişehir'de Ali Değirmendere'nin, bıçakla göğsünden yaradığı Durmuş Akın, tedaviye alındığı Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Olayın ardından gözaltına alınıp, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ali Değirmendere ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Eskişehir H Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

Ölen Durmuş Akın'ın olayın meydana geldiği sokaktaki bir tostçu dükkanında çalıştığı, bir müşterisinin park halindeki otomobilini işyerinin önüne getirirken Ali Değirmendere'nin ayağının üzerinden geçtiği belirtildi.