Bakan Kılıç'ın kuzeninin korkunç ölümü!

Bakan Kılıç'ın kuzeninin korkunç ölümü!

İstanbul'da ormanlık bir alanda cesedi bulunan kişinin AKP'li Bakan Kılıç'ın kuzeni olduğu ortaya çıktı.

Polisi harekete geçiren cinayet; Çekmeköy, Ömerli Mahallesi, Ömerli Caddesi üzerindeki ormanlık alanda bir erkek cesedi bulunması ile ortaya çıktı.
Cesedi gören bir kişi polise haber verince ilçe ekipleri adrese sevk edildi. Yapılan ön incelemede, ensesinden vurularak öldürülen kişinin işadamı Fatih Mehmet Kılıç olduğu anlaşıldı. Olayın bildirilmesi üzerine İstanbul emniyetine bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü soruşturma başlattı. Cinayet masası ekiplerince yapılan çalışmada, 2 çocuk babası Mehmet Fatih Kılıç’ın en son 700 bin liraya daire satın almak için bir müteahhit ile görüşmeye gittiği belirlendi.
DİĞER ZANLI ARANIYOR
Dedektiflerin araştırmalarında, Mehmet Fatih Kılıç'ın, Çekmeköy'de bir AVM önünde, inşaatçı MetinÜ.(34) ve müteahhit Salim Ö. (32) ile buluştuğu tespit edildi. Güvenlik kamera görüntülerinde, 3 kişinin bir araya geldikten sonra otomobille yola çıktığı anlaşıldı. Cesedin bu otomobilden atıldığının belirlenmesi üzerine, Metin Ü., gözaltına alındı; Salim Ö., ise aramalara rağmen adresinde bulunamadı.
OTOMOBİLDEYKEN VURDU
Gayrettepe'deki Asayiş ŞubeMüdürlüğü'ne götürülen Metin Ü., ifadesiyle cinayetin nasıl işlendiği ortaya çıktı. İddiaya göre, Metin Ü. ile Mehmet Fatih Kılıç, otomobilin ön tarafta otururken, arka koltuktaki Salim Ö., tabancasını çekti. Salim Ö., ev satmak için anlaştığı Mehmet Fatih Kılıç'ı ensesinden vurarak öldürdü. Metin Ü., Salim Ö., ile birlikte cesedi Ömerli Barajı yakınlarındaki ormanlık alana atarak kaçtı. İşadamını tuzağa düşürerek öldürdükleri iddia edilen şüphelilerden Metin Ü., adliyeye sevk edildi.(Sözcü)