Başkan Selvitopu, imar planlarıyla ilgili vatandaşları bilgilendirdi

Başkan Selvitopu, imar planlarıyla ilgili vatandaşları bilgilendirdi

Göreve geldiği günden bugüne Karabağlar’da açık, şeffaf, katılımcı yönetim modeliyle “Bireylere değil, topluma hizmet” anlayışını hayata geçiren Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, vatandaşlarla sık sık bir araya gelerek ilçenin sorunlarını belirleyip kısa sürede çözüm üretmeye devam ediyor.

Göreve geldiği günden bugüne Karabağlar’da açık, şeffaf, katılımcı yönetim modeliyle “Bireylere değil, topluma hizmet” anlayışını hayata geçiren Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, vatandaşlarla sık sık bir araya gelerek ilçenin sorunlarını belirleyip kısa sürede çözüm üretmeye devam ediyor. Daha çağdaş, daha modern bir yapıyı Karabağlar’da hayata geçirmek için çalışmalarını aralıksız sürdüren Selvitopu, vatandaşlardan da yoğun bir biçimde destek buluyor. 

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nun sivil toplum kuruluşları ziyaretleri devam ediyor. Haftanın önemli bir bölümünü vatandaşlarla buluşmaya ayıran Selvitopu, bu kapsamda Karabağlar Şehitler, Metin Oktay ve Maliyeciler mahallerini kapsayan imar planı revizyon çalışmalarıyla ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.  Genç Sivaslılar Derneği Lokali’nde düzenlenen toplantıya Başkan Selvitopu dışında Dernek Başkanı Nuri Özdemir, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri’nin yanı sıra Şehitler Mahalle Muhtarı Aday Bozyiğit  ve Metin Oktay Mahalle Muhtarı Şahin Demir ile çok sayıda vatandaş katıldı.

BAŞKAN NOTLAR ALDI, TEK TEK YANITLADI

Vatandaşların sorunlarını not alan Selvitopu daha sonra bunları tek tek yanıtladı. Mahallelerde devam eden imar planı revizyon çalışması ve parselasyon planları ile ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Selvitopu, sadece imar planı yapıp bunu bir kenara bırakarak değil,  gelişmeleri de halkla birlikte paylaşacaklarını, değerlendireceklerini söyledi.