Bayraklı'da çocukların tiyatro keyifleri

Bayraklı'da çocukların tiyatro keyifleri

Bayraklı Belediyesi tarafından yarı yıl tatiline özel düzenlenen tiyatro festivali renkli görüntülere sahne oluyor.

Çocukların tiyatro keyfi!

Bayraklılı çocukların yarı yıl tatilinde eğlenceli dakikalar geçirmesini sağlayan belediye tiyatrosu, performansıyla büyük beğeni topluyor. Cumartesi günleri iki seans halinde sahnelenen oyunlar sömestir sonrası da mayıs ayına kadar sürecek.

Bayraklı Belediyesi Çocuk Tiyatrosu, festival kapsamında gösterime giren tiyatro oyunlarıyla her hafta sonu Bayraklılı çocukları, hikayelerin sihirli yolculuğuna çıkarıyor. Her cumartesi saat 12.00 ve 14.00 seanslarıyla çocuklarla kültür merkezlerinde bir araya gelen tiyatrocular, izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşatıyor. Sömestir boyunca 'Harikalar kumpanyası, Ateş böcekleri nasıl doğdu, Pinokyo ve Bilgenin öğüdü' adlı tiyatro oyunlarını sahneleyen belediye tiyatrosu oyunları Mayıs ayına kadar her hafta sonu cumartesi devam edecek.

GELENEK HALİNE GETİRDİK

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Çocuklarımıza güzel bir sömestir eğlencesi sunduk. Bunu da aslında bir gelenek haline getirdik. Her yıl bu tür etkinliklerle çocuklarımızın sosyal ve kültürel gelişimlerine destek olmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda hazırladığımız tiyatro festivali programında sömestir boyunca keyifli dakikalar geçiren çocuklarımız mayıs ayına kadar hafta sonları tiyatro oyunlarımızla eğlenerek, öğrenmeye devam edecek" dedi.

ü