Beyin hücreleri zarar gören minik Beyza'ya yardım eli uzatıldı!

Beyin hücreleri zarar gören minik Beyza'ya yardım eli uzatıldı!

Manisa'da yediği kabak çekirdeğinin boğazına kaçmasına sonucu bir süre nefessiz kalması sonucu beyin hücreleri zarar görerek yatağa bağımlı hale gelen 5 yaşındaki Beyza'nın ailesinin fizyoterapi isteği, Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Beyza'nın ailesinin yardım için harekete geçti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Merve Ateş ve evde bakım hizmetleri personelleriyle birlikte, Beyza Gürcan'ı ve ailesini ziyaret etti. Son derece zor bir tedavi süreci geçiren aile, Büyükşehir Belediyesi heyetinin ziyaretiyle moral buldu. Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, gereken ne varsa yapmaya hazır olduklarını söyledi. Genç, yakında fizyoterapiye başlanacağını belirterek, Beyza'nın eski günlerine dönmesini diledi.

Beyza'nın annesi Fevziye Gürcan Gürcan, kendilerini şimdi daha güçlü hissettiklerini söyledi. Beyza'ya fizyoterapi ve tedavi desteği verileceği, aileye de psikolojik destek sağlanacağı ifade edildi.