Birçok oteli bulunan iş insanının oğlu pantolon çalarken yakalandı

Birçok oteli bulunan iş insanının oğlu pantolon çalarken yakalandı

İstanbul'da birçok oteli bulunan bir iş insanının oğlu, Avcılar'da kız arkadaşı ile birlikte gittiği mağazada pantolon çalarken yakalandı.

Birçok oteli bulunan bir iş insanının oğlu, Avcılar'da kız arkadaşıyla girdiği mağazanın kabininde kendi pantolonunun altına giydiği 2 kot pantolon ve üzerine giydiği kazakla dışarı çıkarken, durumu fark eden mağaza çalışanı 28 yaşındaki İsmail D.'ye doğru 4 el ateş ederek kaçtı. Yakalanan zanlının kız arkadaşının çantasından da mağazadan çalındığı belirlenen 2 tişört çıktı.

FARK EDİLDİ, SİLAHIYLA ATEŞ ETTİ

DHA'nın haberine göre, İsmail D., giydiği pantolonun kabarmış olduğu ve paçasından kotun sarkması nedeniyle şüphelendiği genci durdurmak istedi. İsmail D. kontrol ettiğinde gencin kendi pantolonu altına mağazadan 2 kot pantolon ile üzerine kazak giydiğini tespit etti. Bunun üzerine aralarında tartışma çıktı. Tartışma sırasında şüpheli genç, belinden silahını çıkardı. Şüpheli, silahı görünce kaçan İsmail D.'ye doğru 4 el ateş etti. Kurşunlar İsmail D.'ye isabet etmezken şüpheli kaçarak izini kaybettirdi. Zanlının yanındaki kız arkadaşı 22 yaşındaki Merve K. de kaçmaya çalışırken çevredeki esnaf tarafından yakalanarak polise teslim edildi.

ERKEK ARKADAŞI OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Gözaltına alınan Merve K.'nin çantasında mağazadan çalındığı belirlenen 2 kazak bulundu. Avcılar Asayiş Büro Amirliği'ne getirilerek sorgulaması yapılan Merve K. suçlarını itiraf ederken silahla ateş ederek kaçan şüphelinin erkek arkadaşı 20 yaşındaki Özhan K. olduğunu söyledi.

GÖZALTINA ALINDI

Yapılan araştırmada Özhan K.'nin İstanbul'da birçok oteli bulunan bir iş insanının oğlu olduğu ve daha önceden de yaralama ve uyuşturucu kullanmak suçundan poliste suç kaydı bulunduğu belirlendi. Polis, dün gece saatlerinde yaptığı operasyonda Özhan K.'yi Avcılar'da yakalayarak gözaltına aldı.