Bolu'da Kaza yapan alkollü sürücü yarı çıplak ve ayakkabısız kaçtı

Bolu'da Kaza yapan alkollü sürücü yarı çıplak ve ayakkabısız kaçtı

Bolu'da, alkollü olduğu iddia edilen sürücü, kontrolünü yitirdiği aracıyla 2 dükkana çarptıktan sonra yarı çıplak ve ayakkabısız bir şekilde kaçtı.

 Olay saat 02.30 sıralarında Karamanlı Mahallesi İsmet Paşa Caddesi'nde meydana geldi. Sürücüsü alkollü olduğu iddia edilen 14 EG 560 plakalı kamyonet kontrolden çıkarak yol kenarındaki 2 dükkana ve doğalgaz borusuna çarptı. Kaza sonrası dükkanların bulunduğu apartmandaki vatandaşlar korkuyla evlerinden çıktıklarında yarı çıplak ve alkollü olduğu iddia edilen sürücü ile karşılaştı. Apartman sakinleri iç çamaşırlı ve ayağında ayakkabısı olmayan genci teselli etti.

 Hasar gören doğalgaz borusunun vanası da apartman sakinleri tarafından kapatıldı. Yarı çıplak sürücü yanına gelen vatandaşlara 'Lütfen polisi aramayın' dedi. Ancak vatandaşların polisi aradığını gören ve ismi öğrenilemeyen genç bir anda kaçmaya başladı.

 Çıplak ayak ve iç çamaşırlarıyla kaçan genç bir süre sonra gözden kayboldu.
 Kazada yaralanan olmazken, kamyonet ve dükkanlarda maddi hasar meydana geldi. Kazayla ilgili inceleme yapıp tutanak tutan polis, kaçan sürücüyü aramak için de çalışma başlattı.