Buca’da evler de gönüller de ışıl ışıl

Buca’da evler de gönüller de ışıl ışıl

Hayata geçirdiği projelerle kentin çehresinde hızlı bir değişime imza atan Buca Belediyesi, sosyal projeleriyle de iddialı bir performansı ortaya koyuyor. “Evler Temiz Gönüller Bir” adını taşıyan evde temizlik projesiyle ihtiyaç sahibi, engelli ve yaşlı vatandaşların yardımına koşan Belediye, bugüne kadar 1200 vatandaşın evini baştan aşağı temizleyip, yüzlerini güldürdü.

Sosyal belediyeciliğe örnek projeleriyle Buca’da dar gelirli ve ihtiyaç sahiplerine ulaşan Buca Belediyesi, hayata geçirdiği sosyal projeleri ile ilçede çocuktan gence, kadından yaşlıya, engelliye birçok insanın hayatına dokunuyor. “Evler Temiz Gönüller Bir” adını taşıyan evde temizlik projesinde bunlardan sadece biri.
Kurduğu temizlik ekibi ile ilçede yaşayan yardıma muhtaç, yoksul, kimsesiz,  yaşlı ve engelli vatandaşların evlerinde ücretsiz temizlik hizmeti vermeye devam eden Buca Belediyesi bugüne kadar 1200 vatandaşın evini baştan aşağı temizledi.
Genel temizliğini yapamayacak durumdaki ihtiyaç sahiplerinin evini periyodik aralıklarla ziyaret eden ekipler, halı yıkama, cam silme, mutfak temizliği gibi detaylı temizlik yaparak vatandaşlara sağlıklı bir yaşam alanı yaratıyor.  
İlçede belirlenen yardıma muhtaç vatandaşların evlerine giderek haftada bir kez detaylı temizliğini yapan ekipler, günde 3 eve hizmet götürüyor. Evleri organik ürünlerle tüm ayrıntılarıyla hiçbir ücret alınmadan temizlenen vatandaşlar, sosyal belediyeciliğin en güzel örneğini sergilediği için Buca Belediyesi’ne teşekkür ediyor.