Büyükçekmece’nin yollarına kış bakımı yapılıyor

Büyükçekmece’nin yollarına kış bakımı yapılıyor

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kış mevsiminde de 24 mahallenin tamamında bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

Büyükçekmeceli vatandaşlardan gelen talepleri de değerlendiren ekip gelen isteklere anında müdahale ediyor.

Yaz ve bahar aylarında özellikle asfalt çalışmalarına ağırlık veren Fen İşleri Müdürlüğü, özellikle kış mevsiminin olumsuz hava şartlarından etkilenerek deforme olmuş yol ve kaldırımların onarımı yapılıyor. Asfalt, yol ve kaldırım bakım onarım çalışmalarının yanı sıra, kasis, yaya geçitleri, bordür tamiratı çalışmalarını da sürdürüyor.

Çalışmalar Tüm Mahallelere Yayıldı

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilçenin tamamına yayılan çalışmalarından bazıları şu şekilde; Celaliye Mahallesi Anafartalar Caddesi’nde kaldırım bakım ve onarım çalışması, Yenimahalle Muhtarlığı’nda duvar tamiratı, Kamiloba Mahallesi Aydınlar Caddesi’nde kasis çalışması, Pınartepe Mahallesi Divan Sokak’ta kaldırım çalışması, Mimarsinan Mahallesi Poyraz Sokak’ta yol ve kaldırım bakım onarım çalışması,  Pınartepe Mahallesi Fulya Sokak’ta yol çalışması, Güzelce Mahallesi Balıkçı Caddesi’nde set boyama çalışmaları yaparken, 19 Mayıs Mahallesi Postabaşı Meydanı, Adnan Kahveci Bulvarı, Mimarsinan Mahallesi, Fatih Mahallesi Kuba Camii çevresi ve Fatih Mahallesi Rıza Küçükoğlu Paşa Caddesi’nde duba montaj ve onarım çalışmaları yapılıyor.

Başkan Akgün: Çözüm Masasına bildirin

İlçede yürütülen çalışmaları yakından takip eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; “Yapılan yolların yaşanan olumsuz hava şartlarından etkilenmemesi için Fen İşleri Müdürlüğümüzün mesaisi kış aylarında da yoğun olarak devam ediyor. Amacımız halkımıza hizmetin en iyisini sunmak ve yaşanabilecek olumsuzluklar için önceden çalışmalar yaparak tedbir almak. Tüm Büyükçekmeceli vatandaşlarımızdan ricamız, bizim gözden kaçırdığımız durumları Büyükçekmece Belediyesi Çözüm Masamıza bildirmeleridir” diye konuştu.