Çaldığı altınlar makatında çıktı

Çaldığı altınlar makatında çıktı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde polis geçen pazar günü 2 kişinin Yeni Mahalle’deki bir evin kapısını zorlayıp içeri girdiği ihbarını aldı. Kovalamacanın ardından Otomobil durduruldu, içindeki Ö.A. da (24) gözaltına alındı. Ö.A'nın röntgen filminde makatında çaldığı 2’si altın 6 küpe ve 2 kolye olduğu görüldü.

Gözaltına alınan O.D. dün adliyeye sevk edildiği sırada polis, o bölgede diğer şüphelinin kaçtığı aracı fark edip, durdurmak istedi. Şüpheli ise “dur” ihtarına uymayıp, kaçmaya başladı.
Kovalamacanın ardından Otomobil durduruldu, içindeki  Ö.A. da (24) gözaltına alındı. sağlık kontrolü için Beyşehir Devlet Hastanesi’ne götürülen Ö.A.’nın yürüyüşündeki aksamadan şüphelenen polis, röntgen filmi çekilmesini istedi. Röntgen filminde ise Ö.A.’nın makatında çaldığı altın 2’si altın 6 küpe ve 2 kolye olduğu görüldü.
Miliyet'in haberine göre; şüphelinin röntgenini çeken teknisyen ise Ö.A.’nın makatından çıkartılan ve poşet içine konan altın takıların kendi evinden çalınan altınlar olduğunu söyledi.