Canlı yayında karısının düğününü gördü!

Canlı yayında karısının düğününü gördü!

Kaybolan eşinin bulunması için televizyon programına katılan Fahrettin Sadıkova, eşinin başka biri ile düğün yaptığını öğrendi.

Bakkal gitmek için kızı ile birlikte evden ayrılan Güler Sadıkova’dan 18 gündür haber alınamıyordu. Fahrettin Sadıkova, eşinin bulunması için bir televizyon programına katıldı. Sadıkova, canlı yayında eşinin başka biriyle evlendiğine dair görüntülerle karşılaştı.

Güler Sadıkova, 14 Nisan’da, 2 yaşındaki kızı ile birlikte İstanbul Yenibosna’daki evinden, bakkala gitmek için ayrıldı. O günden sonra Sadıkova ve kızından bir daha haber alınamadı.

Sadıkova, annesi ve babası polise kayıp başvurusu yaptı. Fox TV’de yayınlanan “Kaybolan Çiçekler” programına katılan aile, kızlarına şiddet uyguladığı iddiasıyla da Fahrettin Sadıkova ve ailesi hakkında suç duyurunda bulundu. Savcılık, şüphelilerin ifadelerinin alınması için emniyete yazı yazdı.

Bugün yayınlanan programda Güler Sadıkova’nın Afyon’da yaşayan inşaat işçisi 25 yaşındaki Bekir Kaplan’la düğün yaptığı ve Emirdağ’a yerleştiği ortay çıktı. Stüdyoda canlı yayında olan Fahrettin Sadıkova, karısının gelinlik giymiş fotoğraflarını görünce şoka girdi.

Kızlarının öldürüldüğünden şüphe eden anne baba da “Ölse daha iyiydi, bizim öyle bir kızımız yok” diye bağırdı.

Programa bağlanan Güler Sadıkova, Bekir Kaplan’la Facebook’ta tanıştığını söyledi. Kaplan’a evli olduğunu söylemediği ortaya çıkan Sadıkova, “Bekir’i çok seviyorum, bırakmayacağım” dedi.

Güler Sadıkova, Fahrettin Sadıkova’dan şiddet gördüğünü ve bu yüzden eşini terk ettiğini öne sürdü.