Celal Kılıçdaroğlu: Beni kandırdılar!

Celal Kılıçdaroğlu: Beni kandırdılar!

Kendisine ait olmadığını söylediği Twitter hesabından paylaşılan mesajlarla yandaş medya tarafından gündeme getirilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, “Beni ev, araba, para vereceğiz diyerek kandırdılar sonra yan çizdiler'' dedi.

Kendisine ait olmadığını söylediği Twitter hesabından paylaşılan mesajlarla yandaş medya tarafından haber yapılarak gündemde tutulan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu’ndan flaş açıklamalar geldi.

Avukat Fidel Okan’ın Twitter hesabından paylaştığı videoda Celal Kılıçdaroğlu, iki kişinin kendisini Didim Belediyesi’nin olduğu bir çorbacı dükkanına götürüp burada kendisine ev, araba ve para gibi şeyler vermeyi vaad ederek CHP’li Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ın iptal ettiği inşaat ruhsatını vermesi için aracı olmasını istediğini belirtti. Celal Kılıçdaroğlu, Ahmet Deniz Atabay’ın ruhsatı vermeyi reddettiğini ifade etti.

Kılıçdaroğlu son olarak kendisine vaadlere bulunan kişiler hakkında da, “ Beni ev, araba, para vereceğiz diyerek kandırdılar sonra yan çizdiler” dedi.

Fidel Okan resmi sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımda Celal Kılıçdaroğlu'yla ilgili neden bu kadar yakın bir şekilde ilgilendiğinden de bahsetti. Okan, ''Bu hesabın ana hedefine koyduğu iki isim vardı. Biri Kemal Kılıçdaroğlu diğeri ise bendim.Aylarca bana bu hesaptan küfürler edildi. Bu hesabın, sosyal medyada FETÖ ile mücadele ediyor görüntüsü veren başka operasyonel hesaplar tarafından kullandığını tespit ettik! Celal Kılıçdaroğlu hesabını kullanan diğer ana hesabın ise bir Belediye Başkanıyla doğrudan bağlantısını ortaya çıkararak savcılığa verdik. Hesabın maskesini düşürmek için Celal Kılıçdaroğlu’nu savcının karşısına çıkarmamız gerekiyordu.Bu amaçla bana hakaret ve küfür içerikli attığı her bir Twiti ayrı ayrı dava konusu haline getirdik. Çünkü onun atmadığını biliyordum. Neticede ifadesi alınırken atılan twitleri ilk kez orada gören Celal Kılıçdaroğlu ceza almamak için doğruyu söylemek zorunda kaldı. Aksi halde hem ceza alacaktı hem de büyük tazminatlar ödemek zorunda kalacaktı.Ancak dikkat edilirse bu hesap Twitter tarafından onaylıydı. Şimdi elimize geçen itiraf videolarında Celal Kılıçdaroğlu’nu kullananların onun telefonuna el koyduklarını da öğrenmiş olduk. Hesabı bu alçak/şerefsizler kullandığı için kimliğini alıp Twitter’a gönderip onayı da (mavi tık) böyle almışlar. Hesabı kamuoyuna duyurup, popüler hale getirmek için çok sayıda takipçisi olan aşağıdaki hesaplar bilerek/bilmeyerek destek vermiş! Hesaptan atılan ve merkez medyada da haber yapılan bazı pespaye paylaşımlar ve Twitler aşağıdadır'' açıklamalarında bulundu.

İşte o paylaşımlardan bazıları: 

Sözlerine devam eden Avukat Fidel Okan, '' Hesabı kullananlarda hiçbir ahlaki vasıf olmadığı için her türlü iftirayı rahatlıkla atabiliyordu.Bazı şeref yoksunları da buna gülüyordu. Bu alçakça oyunu akıl zaafiyeti olan birini kullanıp yapanların yarın neler yapabileceğini siz düşünün. Ben maskelerini indireceğim'' diyerek tepki gösterdi.

Öte yandan Fidel Okan, '' Yayınladığım evrak ve bugünkü videodan sonra, Celal Kılıçdaroğlu ve kendisini satın alan gruplardan biri tekrar anlaşmış olup onun adına iftira ve hakaretler yeni açtığı Twitter adresinden yayınlanmaya başlanacaktır. İktidar basını ve Aktrol kardeşlerime duyurulur'' dedi.