CHP'li kadın vekilden duygulandıran yılbaşı kampanyası

CHP'li kadın vekilden duygulandıran yılbaşı kampanyası

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı'nın annesine bir sene önce kanser teşhisi konulduğu ve kemoterapi sürecinde evde çok fazla zaman geçirdiği için kendisi gibi tedavi gören arkadaşları ve görümcesi ile birlikte proje başlattılar ve hasta çocuklara atkı bere takımı ördüler.

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı;’Çocuklar için yeni yıl demek dünyanın renkli, cıvıl cıvıl olması ile birlikte hediyeler, sürprizler, oyunlar ve dileklerinin gerçekleşmesini umut etmek demektir. Onların yüzünü bir gün de olsa güldürmek hepimiz için mutluluk kaynağıdır, yeni yıla girerken temennimiz yavrularımızın bir an önce sağlığına kavuşmasıdır’ dedi.

ONLARIN YÜZLERİNİ GÜLDÜRMEK BİZİM BOYNUMUZUN BORCU

CHP milletvekili Melike Basmacının hastanede kemoterapi tedavisi gören annesi ve aynı durumda olan arkadaşları ile birlikte ördükleri atkı bere takımlarını tedavi gören çocuklara hediye etti. Basmacı çocuklara vermiş olduğu hediyeler ile bir nebzede olsa onların yüzünü güldürmeyi başardı.

Melike Basmacı; ‘ Hasta çocuklara atkı bere örmek onlarla beraber tedavi gören annemin ve halamın fikriydi biz de kemoterapi tedavisi gören kadınların desteğiyle böyle bir kampanya başlattık, soğuk kış günlerinde kullanabilecekleri el emeği atkı ve bere örmeye karar verdik. İnşallah bu bir başlangıç olur ve insanlar bu çocukları mutlu etmek adına bir şeyler yaparlar’ dedi