CHP'li vekilden Afrin gazilerine ziyaret

CHP'li vekilden Afrin gazilerine ziyaret

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Zeytin Dalı Harekâtı’nda yaralanan ve Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören ikisi Niğdeli üç yaralı Gazi’ye geçmiş olsun  ziyaretinde bulundu.

Sağlık durumları hakkında bilgi alan CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Suriye’nin Afrin kentinde terör örgütlerine yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekâtı’nda yaralanan Niğdeli askerler Nuh Sarıdağ ve Kamil Yıldırım ile Ispartalı asker Ufuk Derici’yi tedavi gördükleri Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ayrı ayrı ziyaret ederek sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’e Giresun Milletvekili Bülent Yener de eşlik etti. Yaralı askerlerin en kısa zamanda iyileşerek ailelerine kavuşmaları temennisinde bulunan CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, “üstün cesaret örneği sergileyerek, ülkemize yönelebilecek terör  tehdit ve saldırılara karşı mücadele eden kahraman askerlerimizin bu fedakârlıkları asla unutulmayacaktır” dedi. 

Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören yaralı askerlerin sağlık durumlarının iyiye gittiğini söyleyen CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer,  “Halen  üç askerimizin tedavisi  Gülhane’de devam ediyor, Durumlarının iyiye gidiyor olması sevindirici, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını diliyorum. Zeytin Dalı Harekâtı’nın başladığı günden bu yana şehitlerimiz ve gazilerimiz olmuştur. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Aynı harekâtta teröristlerle girilen çatışmalarda yaralanan tüm askerlerimize acil şifalar diliyorum” diye konuştu. 

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, sınırlarımızdaki terör tehdidinin  yok edilmesi kapsamında verilen mücadelede  yaralanan askerlerimizin bir an önce sağlıklarına kavuşmaları temenni ettiğini belirtti.