Cinsel ilişki teklif edip parasını çaldılar

Cinsel ilişki teklif edip parasını çaldılar

Konya'nın Ereğli İlçesi'nde koyun otlatan 46 yaşındaki çoban Fahrettin Çay'ın yanına yaklaşın 2 kadın, cinsel ilişki teklif edip, sarılarak cebindeki 3 bin 850 lira para ile 23 bin 850 liralık çeki alıp kaçtı.

Olay, dün saat 21.40 sıralarında Barbaros Mahallesi Karaman yolu kenarında meydana geldi. 3 çocuk babası Fahrettin Çay, koyun otlattığı sırada yanına gelen 2 kadın, Çay ile sohbet etmeye başladı. Çay'a, cinsel ilişki teklif edip, sarılıp, tişörtünün cebindeki 3 bin 850 lira para ile 23 bin 850 liralık çeki aldı. Çay'ın ilişki teklifini geri çevirmesi üzerine kadınlar hızla uzaklaştı. Kısa bir süre cebindeki para ve çekin olmadığını fark eden Çay da polise haber verdi.
'ÇOCUĞUMUN AMELİYAT PARASIYDI'
Gözüne sıçrayan demir parçası nedeniyle sağ gözünden yeni ameliyat olduğunu hatırlatan çoban Çay, yaşadıkları şöyle anlattı: "Ben koyunları otlatıyordum. İki kadın geldi. Sohbet etmeye başladı. Nerelisin, eşin nerde? gibi sorular sordu. 1.5 yaşındaki oğlum Yusuf, Ankara'da bir hastanede kalp ameliyatı olmuştu. Yarın oraya gidecektim. Gözümden de rahatsız olduğum için, kafam dalgındı. Kadınlar bana cinsel ilişkiye girmek teklifi etti. Bende "Bir gidin başımdan" deyip olumsuz cevap verip, yanlarından uzaklaştım. Onlarda ileride bir otomobil duruyordu. Sanırım ona binip uzaklaştılar. Çünkü onların yanından ayrıldıktan sonra bir arkadaşımı gördüm. O da bu kadınlar kim diye sordu. O yüzden nereye gittiklerine bakmadım. O an da paramın çalındığını fark etmemiştim. Sonradan paramın çalındığını fark edince polisi aradım." dedi.
Çay, çalınan 3 bin 850 lira para ile 23 bin 850 liralık çekin, çocuğunun ameliyatı için kestirdiği büyükbaş hayvandan kazandığı para olduğunu belirtti. Polis, verilen eşkal üzerinden kadınların kimliğini belirlemek için çalışma başlattı.