Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Üsküdar'daki aile dehşetine dair açıklama!

Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Üsküdar'daki aile dehşetine dair açıklama!

Üsküdar'da tartıştığı üç oğlunu bıçaklayarak ikisin ölümüne birinin de yaralanmasına neden olan Aslan Güleryüz'e ilişkin olarak İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından basın mensuplarına bilgilendirme yapıldı.

S.G.'nin şikayeti üzerine Aslan Güleryüz hakkında gerekli tedbirler alınarak evden uzaklaştırma kararı verildiği belirtilirken S.G.'nin şikayetinden 4 gün sonra vazgeçtiği kaydedildi.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan bilgilendirmede, Aslan Güleryüz'ün bugün Üsküdar Yavuztürk Mahallesi'nde çocukları ile tartıştığı sırada cinnet geçirerek iki çocuğunun ölümüne, bir çocuğunun da yaralanmasına neden olduğu, olay yerinden kaçtıktan kısa bir süre sonra emniyet görevlileri tarafından gözaltına alındığı belirtildi.

Şüpheli Aslan Güleryüz'ün eşi S.G. tarafından 1 Ağustos 2017 tarihinde, “Nitelikli cinsel saldırı" ve “Kasten yaralama" suçlarından Üsküdar Asayiş Büro Amirliği'ne şikayet edildiği, S.G. hakkında nöbetçi savcı tarafından 6284 Sayılı Yasa kapsamında işlem yapıldığı ve gerekli tedbirler alınarak hakkında evden uzaklaştırma kararı verildiği kaydedildi. Ayrıca, S.G.'nin 4 Ağustos 2017 tarihinde eşi hakkında yapmış olduğu şikayetten kendi arzusu ile vazgeçtiği kaydedildi.