Dehşete düşüren görüntüler: Katil cesedi bavulla taşımış!

Dehşete düşüren görüntüler: Katil cesedi bavulla taşımış!

Tuzla'da öldürülen Fatma Kayıkci'nin cesedini bavul ile taşıdığı belirlenen katil zanlısı F.A., o anlarda güvenlik kamerasına yansıdı.

Tuzla Postane Mahallesi Tarih Sokak'ta yaşayan 2 çocuk annesi tarih öğretmeni Fatma Kayıkci (40) geçtiğimiz cuma günü  kaybolmuş ertesi gün evine yakın bir ağaçlık alanda cesedi bulunmuştu.

KATİLİN CESEDİ TAŞIMASI GÜVENLİK KAMERASINDA

Soruşturmayı derinleştiren polis, çevredeki güvenlik kameralarını inceledi. İncelenen görüntülerden birinde katil zanlısı F.A.'nın kameraya yansıdığı belirlendi. O görüntü de F.A.'nın, evden cesedin bulunduğu ağaçlık alana doğru tekerlekli bavulu çekerek ilerlediği görüldü. Polis, bavulda Fatma öğretmenin cansız bedeninin bulunduğunu ve F.A.'nın evde öldürdüğü öğretmenin cesedinin ağaçlık alana bu şekilde götürdüğünü tespit etti.

BAVUL, AYNI MAHALLEDE ÇÖP KONTEYNERİNDE BULUNDU


Cinayet zanlısının, Fatma öğretmenin cansız bedenini taşıdığı o bavul, olay yerine yakın olan bir çöp konteynerinde bulundu.  Fatma öğretmenin bulunan çantasındaki yaklaşık 3 bin liranın da kayıp olduğu belirlendi.

KADININ VÜCUDUNDA 8 BIÇAK DARBESİ

Adli Tıp Kurumu'nda otopsisi yapılan tarih öğretmeni Fatma Kayıkci'nın vücudunun çeşitli yerlerinde toplam 8 bıçak darbesi olduğu belirtildi.

CİNAYET ZANLISI BAŞKA SUÇLARDAN SABIKALI


Öte yandan cinayet zanlısı F.A'nın başka suçlardan sabıkası olduğu bu nedenle Kayıkci'nin yanında çalıştığı sırada sigortasının yapılmadığı öğrenildi.(DHA)

GENERALİ OĞLUNU DA ÖLDÜRMÜŞ

Sözcü'den Habip Atam'ın haberine göre İstanbul’da tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı'nın katili Atalay F.’nin 3 yıl önce Tümgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan’ın TÜBİTAK’ta çalışan mühendis oğlu Göktuğ Demirarslan (24) ile 23 yaşındaki Rus sevgilisi Elena Radchikova’yı silahla öldürdüğü ortaya çıktı. Cinayetin yaşandığı dönemde ODTÜ Biyoloji Bölümü doktora öğrencisi Atalay F.nin üst düzey emekli bir komutanın oğlu olduğu iddia edildi.

Tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı; geçtiğimiz hafta,  Tuzla Postane Mahallesi, Tarih Sokak’ta esrarengiz şekilde ortadan kayboldu. İddiaya göre, 2 çocuk annesi, 40 yaşındaki Tarih öğretmeni Kayıkçı, öğlen saatlerinde, çocuklarını okuldan almak için evinden çıktı. Ancak, çocuklarını okuldan almayan Fatma Kayıkçı bir daha evine dönmedi. Ailesinin başvurusu üzerine İstanbul Emniyeti'ne bağlı Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü soruşturma başlattı.

Polisin yaptığı çalışmalarda, bina sakinlerinin, öğlen saatlerinde bağrışma sesleri duyduğu bilgisine ulaşıldı. Sesin, Fatma Kayıkçı'nın eşinin işyerinde çalışan ve bina girişinde tek kalan komşusunun evinden geldiği iddia edildi. Polis, bina sakinlerince Furkan A. olarak tanınan şüpheliyi evinde bulamadı. Güvenlik kamera görüntülerini inceleyen dedektifler,  şüphelinin büyük bir valiz ve çantayla evden çıktığını tespit etti. İki çocuk annesi bulunamayınca dedektifler cinayet ihtimali üzerine araştırma başlattı. Şüpheler, Furkan A., üzerinde yoğunlaşırken, mahalle sakinleri, Fatma Kayıkçı'nın cesedini, evine 500 metre uzaklıktaki yeşil alanda bulundu.

SERİ KATİL Mİ?


Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından ceset Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Masası ve Kayıp Şahıslar Büro Amirliği, Furkan A.’yı araştırdı. Dedektifler, şüphelinin kimliğinin sahte olduğunu belirledi. Polisin aradığı şüphelinin asıl adının Atalay F., olduğu tespit edildi. Fatma Kayıkçı'nın katili Atalay F.’nin 3 yıl önce Tümgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan’ın TÜBİTAK’ta çalışan mühendis oğlu Göktuğ Demirarslan (24) ile 23 yaşındaki Rus sevgilisi Elena Radchikova’yı silahla öldürdüğü ortaya çıktı. Cinayetin yaşandığı dönemde ODTÜ Biyoloji Bölümü doktora öğrencisi Atalay F.nin üst düzey emekli bir komutanın oğlu olduğu iddia edildi. Şüphelinin o dönem, yurtdışına kaçtığı iddia edilmişti. Fatma Kayıkçı'nın eşinin yanından 3 yıldır çalışan Atalay F.’nin yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.