Denizde erkek cesedi bulundu, vatandaşlar görmek için kuyruğa girdi!

Denizde erkek cesedi bulundu, vatandaşlar görmek için kuyruğa girdi!

İzmir'in Konak ilçesinde, denizde bir erkek cesedi bulundu. Polislerin bölgede olduğu gören vatandaşlar, cesedi görmek için kuyruk oluşturdu.

İzmir'in  Konak ilçesinden denizden çıkartılan erkek cesedini görmek için kuyruk oluşturdular.

CESET İHBARI ÜZERİNE POLİS OLAY YERİNE GİTTİ

Konak ilçesi  Gündoğdu meydanında, denizde bir ceset olduğu ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, bölgeye yerine şerit çekti ve durumu deniz polisine bildirdi.

MERAKLI VATANDAŞLAR ALANI DOLDURDU

Bu arada meraklı vatandaşlar, polisin neden şerit çektiğini ve kalabalığı görünce beklemeye başladı. Polisin çalışmalarını merakla inceleyen vatandaşlar, birden alanı doldurdu.

CESEDİ GÖRMEK İÇİN KUYRUĞA GİRDİLER

Kordonda sıralanan vatandaşların merakı, deniz polisinin gelmesiyle ve dalgıç polislerin denize atlamasıyla daha da arttı. Cep telefonlarına sarılan vatandaşlar, ekiplerin çalışmalarını da saniye saniye cep telefonlarına kaydetti. Onlarca vatandaş, kordonda denizin kenarına dizilince ilginç görüntüler oluştu.

POLİS BİLE MERAKLILARI UZAKLAŞTIRAMADI

Bir ara polis olay yerinden vatandaşları uzaklaştırmaya çalıştı; ama başarılı olamadı. Dalgıç polisler, arama çalışmaları sırasında denizdeki cesedi buldu. Cesedin, 28 yaşındaki Türkay Artuger'e ait olduğu belirlendi. Ceset, daha sonrada savcı tarafından yapılan incelemenin ardından  İzmir  Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.