Dikilili Vuslat Öğretmen adının verildiği salonda anıldı

Dikilili Vuslat Öğretmen adının verildiği salonda anıldı

Dikili Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’nun unutulmaz şefi Vuslat Demir, yetiştirdiği öğrencileri tarafından düzenlenen duygu yüklü konserle anıldı.

Henüz 36 yaşındayken, 1 Kasım 2016 tarihinde aramızdan ayrılan genç ve başarılı Müzik Öğretmeni Vuslat Demir, uzun bir dönem şeflik yaptığı Dikili Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu öğrencileri tarafından verilen muhteşem konserle anıldı. Dikili Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Türk Sanat Müziği’nin farklı makamlarının seslendirildiği anma konserine Başkan Yardımcısı Çiğdem Elibol’un yanı sıra meclis üyesi Hakan Başaran, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güney Taner Şen, CHP Dikili Kadın Kolları Başkanı Deniz Gencer, merhume Vuslat Demir'in annesi Zuhal Uysal, babası Kürşat Uysal ile sevenleri katıldı.

Vuslat Yıldızları Türk Müziği Korosu'ndan Unutulmayacak Bir Gece

Çandarlı Vuslat Demir Konferans ve Etkinlik Salonu’nda düzenlenen ‘Vuslat Yıldızları Türk Müziği Korosu' konseri katılanlara muhteşem bir gece yaşattı. Dikili Belediyesi’nin Türk Sanat Müziği Korosu’nun unutulmaz şefi Müzik Öğretmeni Vuslat Demir’e vefasını gösteren Dikilili ve Çandarlılı sanatseverler, konsere büyük ilgi gösterdi. Şef Şener Şahiner yönetiminde sahne alan Vuslat Yıldızları Türk Müziği Korosu, muhteşem performanslarıyla dinleyicilere adeta bir müzik ziyafeti sundu.

“Hoşça kal Sevgili Vuslat…”

Anma etkinliği sonunda, genç yaşta ölümüyle Dikili’de derin üzüntü yaratan Müzik Öğretmeni Vuslat Demir’in annesi Zuhal Uysal ile babası Kürşat Uysal'ı sahneye davet eden Dikili Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Elibol, “Bu akşam sevgili Vuslat'ımızı anmak için bir araya geldik. Vuslat hocamızın öyle güzel bir yüreği vardı ki onu unutmak ne mümkün,  anısı hep içimizde kalacak. Çok erken yaşta aramızdan ayrılsa da ardında bıraktığı güzellikler, hoş bir seda olacak. Ne mutlu Vuslat’a, ne mutlu onu yetiştirenlere, ne mutlu ailesine… Çalışmasıyla, şevkiyle, o neşesiyle, o tükenmez enerjisiyle bizlere çok güzel anılar bıraktı. Kendisini sevgi ile anıyoruz, ışıklar içinde uyusun. Mutlaka bizi duyuyordur, dinlemiştir. Sevenlerine yine sabırlar diliyorum. Hiçbir zaman unutmadık, unutmayacağız. Hoşça kal sevgili Vuslat." diyerek onlara çiçek ve afiş örneği takdim etti. Öğrencileri de Vuslat hocanın anne ve babasının ellerini öperek günün anısına plaket verdiler. Ortaya konulan vefadan oldukça etkilenen merhume Vuslat Demir’in ailesi de, bu anlamlı etkinlikten dolayı Dikili Belediye’ne teşekkür ederek, koro üyelerine çiçek takdim etti.