Engelli kadına kuaförde dayak!

Engelli kadına kuaförde dayak!

İstanbul Üsküdar’da, 10 yıl önce emniyet şeridinde otomobilini kontrol ederken, Faruk Kalkavan’ın kullandığı cipin çarpması sonucu hayatını kaybeden moda tasarımcısı Sinem Yalçın’ın babası, engelli kızının gittiği kuaförde dövülerek gasp edildiği iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.

İstanbul Üsküdar'da 14 Ocak 2008 tarihinde emniyet şeridinde otomobilini kontrol ederken İhsan Kalkavan'ın yeğeni Faruk Kalkavan'ın kullandığı cipin çarpması sonucu hayatını kaybeden moda tasarımcısı Sinem Yalçın'ın engelli kardeşi, iddiaya göre saçını yaptırmak için gittiği kuaförde darp edilerek, gaspa uğradı. Yüzde 72 psikolojik engelli raporu bulunan ve MS hastası olan Didem Yalçın'ın gittiği kuaförde darp edildikten sonra gasp edildiğini ve yerlerde sürüklendiğini belirten baba Sinan Yalçın, eşi Neşe ve kızı Didem ile birlikte Kartal'daki Anadolu Adliyesi'ne gelerek, savcılığa suç duyurusunda bulundu.


“BENİ DÖVDÜLER GASP ETTİLER”

Baba Sinan Yalçın'ın savcılığa sunduğu ve bir komşularının, kızı Didem'in Üsküdar Halk Caddesi üzerinde bulunan bir kuaförde darp edildiğini, ağlayarak yürüdüğünü haber verdiğinin anlatıldığı dilekçede, “Oraya gittiğimde kızım ‘beni dövdüler, paramı gasp ettiler' diye acılar içinde ağladı. Eşimle birlikte vücuduna baktığımızda, vücudunun her yerinde darp izleri gördük. Karakola giderek şikayette bulunduk. Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne gidip rapor aldık. Kızımın yüzde 72 psikolojik engeli var. Bu yüzden üzerine titriyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Engeli kızı Didem Yalçın'ın kuaför çalışanları tarafından darp edildiğini iddia eden Sinan Yalçın, kızını darp ederek parasını gasp eden şahıslardan davacı ve şikayetçi olduğunu söyledi. (Sözcü)