Enver Yıldırım, Dilovası’ndaki dolandırıcıların ipliğini pazara çıkaracak

Enver Yıldırım, Dilovası’ndaki dolandırıcıların ipliğini pazara çıkaracak

Dilovası ilçesinin yakından tanıdığı iş adamı Enver Yıldırım’ın başı dolandırıcılar ile dertte. Yıldırım, iki yıldır borcunu ödemeyen kişilerin AKP’de önemli görevlerde bulunmuş kişiler olduğunu savundu. 

Dilovası’nda iş hayatı ve siyaset camiasının yakından tanıdığı Enad Hafriyat yönetim kurulu başkanı Enver Yıldırım, tam 2 yıldır kendisini ve 25’e yakın iş adamını dolandıran Dilovası’nda yıllarca AKP’de siyaset yapan ve bölgenin tanınmış ailesi hakkında 23 Ekim Pazartesi günü basın açıklaması yaparak savcılığa suç duyurusunda bulunacağını ifade etti. Yıldırım’ın dolandıran ailenin bir ferdinin geçmiş yıllarda AKP Kocaeli Milletvekilliği, Dilovası Belediye başkan aday adayı ve şuanda AKP Kocaeli İl delegesi olduğu konuşuluyor. Kamuoyunun merak ettiği dolandırıcı Dilovalı ailenin ismi Yıldırım’ın yapacağı basın açıklaması ile gün yüzüne çıkmış olacak.

YILDIRIM DAHA ÖNCEDEN SOSYAL MEDYA’DAN VERYANSIN ETMİŞTİ

Ağrılı başarılı iş adamı ve ENAD Hafriyat Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yıldırım, yaklaşık 3 milyon (üç trilyon) dolandırıldı iddia ediyor. İş hayatındaki başarısıyla Dilovası'nda dikkatleri üzerine çeken Enver
Yıldırım'ı dolandıranlar ise siyasetten tanınmış aile. Yıldırım'ın emeğine göz koyan aile fertleri sorunun çözümü için defalarca söz vermelerine rağmen sözlerini yerine getirmedi. Her seferinde kanaat önderlerini devreye sokan aile fertleri aradan geçen 2 yıla rağmen bir türlü olayı çözüme kavuşturmadılar.