Erdoğan milli tekvandocuların düğününe katıldı

Erdoğan milli tekvandocuların düğününe katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan'la birlikte, geçen mayıs ayında şampiyon olan milli tekvandocu Nur Tatar ve milli tekvandocu Mehran Askari'nin Antalya'daki düğün törenine katıldı

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan,  Güney Kore'de Dünya Tekvando Şampiyonası'nda kadınlar 67 kiloda şampiyon olan ve geçen mayıs ayında  İran asıllı tekvandocu Mehran Askari ile hayatını birleştiren milli sporcu  Nur Tatar Askari'nin  Antalya'da düzenlenen düğününe katıldı.

HAVA YOLUYLA ANTALYA'YA GELDİ

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan,  Isparta'da  Organize Sanayi Bölgesi'nde Anadolu Grubu  Isparta Meyve Suyu Üretim Tesisleri'nin açılışı, toplu açılış töreni,  AKP  Isparta İl Başkanlığı ve  Isparta Şehir Hastanesi'ni ziyaret ettikten sonra akşam saat 21.00'da havayoluyla  Antalya'ya geldi.

DÜNYA ŞAMPİYONU OLMUŞTU

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güney Kore'de düzenlenen Dünya Tekvando Şampiyonası'nda kadınlar 67 kiloda şampiyon olan ve geçen mayıs ayında  İran asıllı tekvandocu Mehran Askari ile hayatını birleştiren milli sporcu  Nur Tatar Askari'nin düğününe katıldı.

ERDOĞAN, EŞİYLE BİRLİKTE DÜĞÜNE KATILDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşi  Emine Erdoğan, Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı  Fatma Betül Sayan Kaya, Gençlik ve Spor Bakanı  Osman Aşkın Bak,  Antalya Valisi  Münir Karaloğlu,  Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı  Menderes Türel, AKP Antalya İl Başkanı Rıza Sümer de eşlik etti.

ERDOĞAN, DÜĞÜNÜN ARDINDAN OTELİNE GEÇTİ

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi  Emine Erdoğan, düğünde yaklaşık olarak saat kaldıktan sonra  Belek Turizm bölgesinde yer alan konaklayacakları otele hareket etti.  Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın saat 14.30'da EXPO 2016'da bulunan Dünyanın üçüncü  Avrupa'nın en büyük konferans salonunda  Antalya  AKP Genişletilmiş İl Danışma Meclisi'ne katılacak.