Erdoğan, nikah şahidi olduğu çiftten '5 çocuk' sözü aldı

Erdoğan, nikah şahidi olduğu çiftten '5 çocuk' sözü aldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın oğlunun nikah şahidi oldu. Erdoğan'ın çiftten 5 çocuk sözü aldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı  Ahmet Çakır'ın oğlu Emre Çakır ile Gözde Bakır, dünya evine girdi. Malatya Nikah Sarayı'nda gerçekleştirilen nikah törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Toplu açılış töreni sonrası nikah sarayına gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan için nikah sarayı çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı.

ERDOĞAN NİKAH ŞAHİDİ OLDU

Çok sayıda davetlinin katıldığı nikah merasiminde genç çiftin nikah şahitleri  Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan, Gümrük ve Ticaret Bakanı  Bülent Tüfenkci, Gençlik ve Spor Bakanı  Osman Aşkın Bak,  AKP Genel Başkan Yardımcıları Mahir Ünal ve Öznur Çalık ile  AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı oldu.

GENÇ ÇİFTTEN 5 ÇOCUK SÖZÜ ALDI

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın kıydığı nikahta genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çakır çiftinden 5 çocuk sözü aldı. Nikaha eski Bakanlardan Güldal Akşit, İstanbul Valisi Vasip Şahin ile iş ve siyaset dünyasının tanınmış isimleri ve çok sayıda davetli katıldı.