Erdoğan'a 'Tipini....ğim' dediği iddia edilen Vuslateri, Hürriyet'e köşe yazarı oldu!

Erdoğan'a 'Tipini....ğim' dediği iddia edilen Vuslateri, Hürriyet'e köşe yazarı oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla mahkemeye çıkarılan ve beraat eden oyuncu Gonca Vuslateri, Hürriyet'e köşe yazarı oldu.

Oyuncu Gonca Vuslateri, Erdoğan’ın Başbakan olduğu dönemde parti grubu konuşmasının haber kanallarında canlı yayınlanması sırasında, sosyal medya hesabı Twitter'dan, "Çıktı yine tipini....ğim" mesajı paylaşmış, 1 yıldan 2 yıla kadar hapis cezası ile yargılanmıştı.Erdoğan'ı kastetmediğini iddia ederek suçlamaları reddeden Gonca Vuslateri beraat etmişti. Bu olayın ardından ABD'ye giden Vuslateri, bugün Instagram hesabından paylaştığı bir bilgiyle yeniden gündeme geldi. Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri paylaşımında Hürriyet gazetesinde yazılar yazmaya başladığını duyurdu. Her çarşamba Hürriyet okurlarıyla buluşacağını belirten Vuslateri Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı:

“Artık her çarsamba hurriyet.com.tr'de sizlerle buluşacağız efendim… Bu surat mı? Bunun adı Masha! Anton Chekov'un oyunundan… Ne zaman mı? Kasım ayına… Kimler var kimler… Bu gülüş mü? Onun adı da BKM Düğüm Salonu elbette… Güzel yoğunluklarla, yorgunluklarla birlikteyiz iste daha ne yahu.”

Vuslateri’nin bugün Hürriyet’in internet sitesinde “Giriş katın bir altı” başlıklı yazısı yayımlandı.