Eski vekil Şadan Tuzcu'nun acı günü

Eski vekil Şadan Tuzcu'nun acı günü

Bodrum'da ölen, eski Milletvekili Şadan Tuzcu'nun eşi 76 yaşındaki Atanur Tuzcu, toprağa verildi

İstanbul ve Rize'den eski ANAP Milletvekili 78 yaşındaki Şadan Tuzcu'nun eşi Atanur Tuzcu, bir yıl önce yakalandığı bağırsak kanseri nedeniyle tedavi gördüğü Özel Acıbadem Hastanesi'nde dün akşam yaşamını yitirdi. İki çocuk ve 3 torunu sahibi Tuzcu'nun cenazesi bugün, yazlıklarının bulunduğu Muğla'nın Bodrum İlçesi Yalıkavak Mahallesi'nden kaldırıldı. Yalıkavak Merkez Camisi'ndeki cenaze törenine Tuzcu'nun oğulları Ali ve Fırat Tuzcu ile eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın eşi Berna Yılmaz, eski bakanlardan Fikret Ünlü, Ahmet Tan ve Nejat Arseven ile eski milletvekilleri Cahit Kavak, Kemal Yardımcı, Rasim Zaimoğlu, Enver Erdoğan, Eşref Erdem, Mehmet Pürdeloğlu, Cihan Paçacı ve Aydın Ayaydın katıldı. Şadan Tuzcu cenaze namazını oğulları Ali, Fırat ve Torunu Alican Tuzcu ile birlikte kıldı.

Sade bir kıyafet ile cenaze törenine gelen Berna Yılmaz'ın, Şadan Tuzcu'nun yanından ayrılmadığı moral verdiği görüldü. Mesut Yılmaz'ın yurt dışında olması nedeniyle cenaze törenine katılamadığı belirtildi. Atanur Tuzcu'nun cenazesi, öğle vakti kılınan namazın ardından Yalıkavak Merkez Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Şadan Tuzcu, "Değerli arkadaşlarım dostlarım, beni bugünümüzde de yalnız bırakmadı. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Eşim Atanur siyaset yaptığımız dönemde, her zaman bana destek oldu. Tüm çabalarımıza rağmen onu kurtaramadık, nur içinde yatsın" dedi.