Evinde başka erkeği görünce dehşet saçtı

Evinde başka erkeği görünce dehşet saçtı

Bursa’da evine gittiğinde başka bir erkeğin olduğunu gören şahıs, o kişiyi sol bacağının 2 yerinden bıçakladı. Yaralanan şahıs kanlar içinde evden kaçtı, polis kanlı ayak izlerini takip ederek yaralıya ulaştı

 Bursa’da eşini evinde başka bir erkekle yakalayan ve ilişkisi olduklarından şüphelenen şahıs dehşet saçtı. Evdeki şahsı sol bacağından bıçaklayan öfkeli koca gözaltına alındı. Evden kanlar içinde kaçan yaralı ise kaldırımdaki kanlı ayak izlerinden yola çıkılarak bulundu ve hastaneye kaldırıldı.
Olay, sabah 07.30 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Ulu Mahallesi Gazcılar Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde eve gelen G.Y., evinde A.Ö.’nün eşinin yanında olduğunu gördü. Eşiyle ilişkisi olduğu iddiasıyla G.Y. ile A.Ö. tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından G.Y., A.Ö.’yü sol bacağından 2 bıçak darbesiyle yaraladı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, evden çıkan kanlı ayak izlerini takip ederek, yaralıyı buldu.
Aşırı miktarda kan kaybeden yaralı şahıs, 112 ekipleri tarafından Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. G.Y. ise, bir süre sonra Osmangazi Araştırma ekipleri tarafından gözaltına alındı. G.Y. eve geldiğinde yabancı bir şahsı bulduğunu ve şüphelendiğini söyledi.
Polisin, olayla alakalı tahkikatı sürüyor.