Fatih'te etek giyen kadına hacıdan küfür... Böyle bir tepki beklemiyordu

Fatih'te etek giyen kadına hacıdan küfür... Böyle bir tepki beklemiyordu

İstanbul Fatih'te etek giyen kadına küfreden adama tepki: Tecavüzcülere konuşacaksınız, milletin parasını çalanlara konuşacaksınız

İstanbul, Fatih'te bir kadının şort ve etek giymesi yüzünden sözlü tacize uğradığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Tekerlekli sandalye ile gezen ak sakallı bir adam ile tacize uğradığını iddia eden kadın tartışıyor. Tacize uğrayan kadına "Seni Allah'a havale ediyorum" diyen yaşlı adam sosyal medyada büyük tepki aldı.

İstanbul Fatih Karagümrük’te ailesiyle birlikte taksi bekleyen Hazal Günaydın Ersoy, yaşlı, sarıklı bir adamın kendilerine yönelik hakaretlerini sosyal medyada paylaştı.

Hazal Günaydın Ersoy, Twitter hesabından yaşadıklarını şöyle anlattı:

“Bugün yaşadığım olay ve videosu. Öncesini geçirdiğim sinir krizinden ve şoktan ötürü çekemediğim için ancak bu kadarı var. Annem, ablam ve yanımda arkadaşlarımla Fatih/Karagümrük’te taksi bekliyordum. Bu adam tekerlekli sandalyeyle yanımıza geldi.

Hepimiz etek ve şort giymiştik. Bize ‘eşoğuleşek ve şerefsizin evlatları’ dedi. Önce annem müdahale etti gayet sakince. Sakinliğimizi görünce cesaret buldu ve hakaretlerine devam etti.”