Fatih Tezcan, eski eşini bu sefer de e-posta ile tehdit etti

Fatih Tezcan, eski eşini bu sefer de e-posta ile tehdit etti

İktidara yakınlığıyla bilinen gazeteci Fatih Tezcan, bu sefer de eski eşi Güzin Bilgi’yi e-posta yoluyla tehdit etti.

Ekmek ve Gül’e verdiği röportaj sonrası e-posta yoluyla eski eşi Güzin Bilgi’yi tehdit eden Fatih Tezcan, Bilgi’den röportajı geri çekmesini istedi.

Eski eşi Güzin Bilgi hakkında sosyal medyadan bazı iddialarda bulunan Fatih Tezcan’a cevap olarak Ekmek ve Gül'den Sevda Karaca ile röportaj yapan Güzin Bilgi, Tezcan tarafından tehdit edildiğini açıkladı.

Tezcan’ın röportajın geri çekilmesini istediğini ve kendisini tehdit ettiğini söyleyen Bilgi, konuya dair şu açıklama yaptı:

Araştırmacı Gazeteci, Yazar Fatih Tezcan’ın kendi resmi sosyal medya hesabından şahsımı hedef alan ve aile mahremiyetimizi kamuoyuna açık bir platformda paylaşımlar yaparak ihlal ettikten sonra bununla ilgili cevap hakkımı kullanabilmem için Gazeteci Sevda Karaca ile yaptığımız röportajı geri çekmem için Fatih Tezcan tarafından hakaret ve tehdit içerikli uyarı niteliğinde bir iletinin e-mailime yollandığını fark ettiğimi açıklama gereğini duyuyorum. Fatih Tezcan bunu yaparak yine 6284 Sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun uyarınca tedbire muhalefet eylemini gerçekleştirmiştir.