Hastanede büyük skandal!

Hastanede büyük skandal!

Serap Paköz’ün sunumuyla hafta içi her gün Tv 8 ekranlarında yayınlanan “Gerçeğin Peşinde” programına (bugün) 24 senedir ‘öldü’ denilen çocuğunu arayan annenin hikayesi damgasını vurdu.

Serap Paköz, konuyu şöyle anlattı: “Yıl 1993… Mine Hanım, İstanbul’da bir hastanede ikiz bebek dünyaya getiriyor. Bebekler tek yumurta ikizi. Anneye bebeklerden birinin öldüğü söyleniyor. Diğer oğlu Yusuf, şu anda stüdyoda. Yusuf; ‘Hayatta bir ikizim olduğunu biliyorum. Bazen durup dururken bir şey oluyor o zaman anlıyorum ki ikizim bu acıyı çekiyor. Ben onu hissediyorum’ diyor. Mine Ok, 24 sene önce öldü denilen bebeğinin peşinde”

DNA testi istiyor

Acılı Anne Mine Hanım; “Hastanede bebeğimin ölümü 24 Haziran olarak görünüyor. Ben yayında da anlatmıştım o zaman bebeğimin eve getirilmesi için 1 gün boyunca büyük mücadele vermiştim. Benim bebeğim olduğu iddia edilen bebek, öldükten 1 gün sonra gömülmüştü; yani 25 Haziran’da. Burada edindiğimiz bilgi benim söylediğimi doğruluyor. Bebek kayınpederimin anlattığı gibi öldüğü gün değil, öldükten 1 gün sonra defnedilmiş. Bunu burada doğrulamış olduk. Bundan sonra DNA testi ile ilgili yapacaklarımıza yöneleceğiz.

Stüdyoda olan Mine Hanım’ın diğer oğlu Yusuf ise; “Aile içinde kardeşim olduğu iddia edilen bebeğin ölüm tarihi hep öldüğü gün olarak konuşuldu. Annem hep yalanlandı. Yalanlanan şeyler bir bir ortaya çıkıyor. Bunları duyunca burnumun direği sızlıyor” dedi.