Havanın güzelliğini fırsat bilen yurttaşlar Taksim'e akın etti!

Havanın güzelliğini fırsat bilen yurttaşlar Taksim'e akın etti!

Geçtiğimiz yıl bu zamanlarda Taksim Meydanı'na kar hakimken bu günlerde yazdan kalma bir gün yaşandı. Caddede adım atılacak yer bulunamadı.

Geçtiğimiz yıl bu zamanlarda Taksim Meydanı'na kar hakimken bu günlerde yazdan kalma bir gün yaşanıyor. Sıcak havayı fırsat bilen çok sayıda vatandaşın ailesiyle birlikte İstiklal Caddesi'ne gelmesi adeta insan seli oluşturdu.

İSTİKLAL CADDESİN'DE ADIM ATACAK YER YOK

Geçtiğimiz yıl bu zamanlarda İstiklal Caddesi'ne kar hakimken bu günlerde yazdan kalma bir gün yaşanıyor. Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üstünde seyrettiği ocak ayında çok sayıda vatandaş havanın güzelliğini fırsat bilerek İstiklal Caddesi'ne akın etti.

NOSTALJİK TRAMVAYA AKIN ETTİLER

Nostaljik tramvayın da hizmete girmesiyle birçok vatandaş ailesiyle birlikte Taksim'in sembolü haline gelen tramvaya bindi. Güneşli hava fırsat bilen kimi vatandaşlar çocuklarıyla birlikte Taksim Meydanı'na bol bol fotoğraf çektirirken kimileri de kuşları besledi. Ocak ayı olmasına rağmen sıcak havanın keyfini çıkaran vatandaşlar, Taksim Meydanı'ndaki sokak müzisyenlerini beğeniyle dinledi.