Hayat kadını ararken vuruldu!

Hayat kadını ararken vuruldu!

Beyoğlu'nda, Mahsun K. adlı kişi, kendisine hayat kadını bulacağını söyleyen kişi tarafından sokak ortasında vuruldu. İki bacağını da kurşun isabet eden Mahsun K., kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı

Olay, Çukur Mahallesi Çukur Sokak'ta saat 18.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre,  Mahsun K. (33), Tarlabaşı Bulvarı üzerinde yürürken, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi yanına yaklaşarak isterse kendisine hayat kadını bulabileceğini söyledi. Teklifi kabul eden Mahsın K., ismi henüz belirlenemeyen kişiyle birlikte, bir adrese doğru yürümeye başladı. 

SAĞ VE SOL BACAĞINA KURŞUN İSABET ETTİ

Sokak üzerinde yürüdükleri sırada, ikili arasında, henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesinin ardından, kimliği henüz belirlenemeyen kişi, belinden tabancasını çıkararak, Mahsun K.'ye iki el ateş etti. Mahsun K. , sağ ve sol bacağından hafif şekilde yaralanırken, saldırgan olay yerinden yaya olarak kaçtı. 

POLİS SOKAK İÇERİSİNDE  İKİ TANE BOŞ KOVAN BULDU

Silah seslerini duyan mahalle sakinleri yaralı bir kişinin sokak içerisinde yerde yattığını görerek polise ihbarda bulundu. Polisle birlikte olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Yaralı Mahsun K. hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. 

Polis ekipleri sokak içerisine güvenlik şeridi çekerek sokağı yaya ve araç trafiğine kapattı. Sokakta bulunan iki adet boş kovan incelenmek üzere polis merkezine götürüldü. Polis saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.