Hazine için kaçırıp darp ettiler!

Hazine için kaçırıp darp ettiler!

İzmir'in Çiğli İlçesi'nde, aradıkları hazinenin yerini bildiğini öne sürdükleri Bilal T.'yi kaçırıp, darp eden 3 kişi, tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, Bilal T.'nin 26 Mayıs'ta evinin önünden kaçılıp 11 gün boyunca rehin tutulduğunu söyleyerek şikayetçi olması üzerine harekete geçti. Polis, işe giderken maskeli 3 kişi tarafından kaçırıldığını ve bir mağarada günlerce darp edildiğini belirten Bilal T.'nin ifadesi doğrultusunda çalışma başlattı. Yapılan araştırma Bilal T.'yi kaçıranların hakkında 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.B. (38) ile oğlu D.B.C. (18) ve A.Y.K. olduğu tespit edildi.

Gaziemir'de bir kulübede saklandıkları belirlenen şüpheliler, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerinde yapılan aramada bir ruhsatsız tabanca ele geçirildi. 

Şüpheliler emniyetteki sorgularında Bilal T.'yi, Nif Dağı'nda aradıkları hazinenin yerini bildiği için kaçırdıklarını söyledikleri belirtildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli tutuklandı.