İmam nikahlı eşinin kızını taciz etti!

İmam nikahlı eşinin kızını taciz etti!

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde İmam nikahı birlikte yaşadığı sevgilisinin 14 yaşındaki kızı N.K.'ya cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla yargılanan Nejat Altın, 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Ayten K., eşinin yaşamını yitirmesinden bir süre sonra, kızı N.K.'yı da alıp, kendisiyle aynı işyerinde çalışan Nejat Altın ile birlikte yaşamaya başladı. İddiaya göre, Nejat Altın, 8 Nisan 2014 tarihinde saat 23.00 sıralarında odasına girdiği N.K.'ya uyuduğu sırada cinsel tacizde bulundu. N.K. uyanınca da "İlacını aldın mı diye sormaya geldim" dedi. N.K., telefonla Bolu'da oturan evli ablası ve eniştesini arayıp, durumu anlattı. Gece yarısı yola çıkıp ertesi sabah Keşan'a gelen abla ve enişte, N.K.'ya bir kez daha olayı anlattırdıktan sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek şikayetçi oldu.

Olayın üzerinden 24 saat geçmeden mağdurenin yapılan muayenesinde, kızlık zarının zarar görmediği, vücudunda da herhangi bir iz olmadığı yönünde rapor verildi. Ancak mağdurenin yaşadıkları karşısında ruh sağlığının bozulup bozulmadığı yönünde yapılan muayenesinde, travma sonrası stres bozukluğu teşhisi konularak 'ruh sağlığının bozulduğu' yönünde rapor verildi. Sanık Nejat Altın hakkında 'cinsel istismar' suçundan Edirne 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açılmıştı.

Edirne 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde tutuksuz yargılanan sanık Nejat Altın, karar duruşmasında hakim karşısına çıktı. Mahkeme heyeti dosyadaki delillerin toplandığını açıklayarak sanık Nejat Altın'a son sözlerini sordu. Sanık Altın, nikahsız birlikte aynı evde yaşadıkları Ayten K.'nın kızı N.K.'ya istismar suçunu işlemediğini, eğer böyle bir durum olsa mağdurenin yakınlarının kendisini yaşatmayacağını söyleyerek, "Kısa süre önce mağdurenin babası ve amcası vurularak öldürülmüştü. Bu nedenle annesi ve kendisi sürekli kabus görerek uykudan uyanıyordu. Bu nedenle psikolojileri iyi değildi. Mağdur başarılı bir öğrencidir. Okuldan takdir aldı. Dava konusu olaydan bir hafta önce il dışındaki işyerindeyken, gece yarımda beni telefonla arayarak hafta sonu eve gelmemi istedi. Saç düzleştirici için para istedi, nakit olmadığı için kredi kartımı verdim ve 220 TL harcadı. Bana sürekli 'ağabey' diye hitap ederdi. Üzerime atılı suçlamayı kabul etmiyorum" dedi.

Mahkeme heyeti, sanık Nejat Alltın'ı önce 12 yıl hapis cezasına çarptırdı. Ardından sabıkasız geçmişi ve yargılama sırasındaki gösterdiği olumlu tutum nedeniyle cezasını 10 yıl hapse düşürdü.

DHA