İstanbul'da hava sıcaklığı 20 dereceyi gördü!

İstanbul'da hava sıcaklığı 20 dereceyi gördü!

Aralık ayının ortasında İstanbul'da bahardan kalma günler yaşanıyor. Termometrelerin 20 dereceyi gördüğü mega kentte bazı vatandaşlar denize girdi.

Hava sıcaklığı 20 dereceye yaklaşan İstanbul'da bahardan kalma günler yaşanıyor. Güneşin yüzünü göstermesi ve hava sıcaklığının artmasıyla birlikte birçok kişi sahillere, parklara akın etti. Sahilde yürüyen, bol bol fotoğraf çektirenler güzel havanın tadını çıkardı.

"YAĞMURUN VE KARIN YAĞMAMASI KÖTÜ"

Bu arada Bebek sahilinde denize giren Ramazan Türkanoğlu, "12 ay boyunca arkadaşlarımla denize giriyoruz. Ortalama beş kilometre yüzüyoruz. Bizde sezon kapatma diye bir şey yok. Küresel nedenlerden dolayı iklim şartları bozulmuş. Havanın böyle güneşli ve güzel olması bizim de işimize geliyor ama yağmurun, karın yağmaması toplum için kötü" dedi.

DÜNYA İÇİN TEHLİKE ÇANLARI ÇALIYOR

Atmosfere salınan karbondioksit gibi sera etkisi yaratan gazların, yer kabuğu ve denizlerin ortalama sıcaklıklarında artışa neden olması küresel ısınma sorununu beraberinde getiriyor. Gelecekte dünya için çok tehlikeli boyutlara ulaşması beklenen küresel ısınma sorunu, etkilerini şimdiden göstermeye başladı.

İşte İstanbul'da yazdan kalma günden kareler;