İstanbul’da köpeğe inanılmaz vahşet! Korkunç işkence…

İstanbul’da köpeğe inanılmaz vahşet! Korkunç işkence…

Karaköy'de zayıflamış halde dolaşırken iki kadının, tedavi ettirebilmek için uzun uğraşlar sonucu yakalayıp veteriner kliniğine götürülen köpek tedaviye alındı. Çekilen röntgenler sonucunda korkunç durum ortaya çıktı!.. Köpeğin makatından silikon sıkıldığı belirlendi. Ameliyata alınan köpek tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İstanbul Karaköy'de bir köpeğin işkenceyle öldürüldüğü iddia edildi. İki kadın köpeği tedavi ettirebilmek için belediyeden yakalamak için yardım isteseler de yardım gelmediği iddia edildi. Kimliği belirlenemeyen kişilerin, hayvanın makatına silikon tabancası sokarak bağırsaklarına silikon sıktığı belirtildi. Yapılan tüm müdahelelere rağmen katılaşan silikon, bağırsakları parçalayarak korkunç bir şekilde köpeğin can vermesine neden oldu…

Köpeği tedaviye alan veteriner kliniğinin o paylaşımı;

“Operasyondan çıktı. Kalın bağırsak mümkün olduğunca temizlendi. Kalanı için lavman yapılacak. Madde bağırsağı yırtıp karna dolduğu için karın içi iltihaplanması var. Bağırsakları tutan zar nekroze olduğundan alındı!! Durumu çok ciddi. Yemek borusu delinerek beslenme sondası takıldı”

“Makatından silikon sıkılmış!!!!!!!!!!
Coffee 2 haftadır @eceaykultas ve @watdirivizzik in peşinde olduğu bir köpekti. İskeleti çıkmış, 10 adımda bir kaka yapmaya çalışıp yapamayan genç dişi bir köpek. Yaptığı kaka da zift gibi, kanama var. Yakalanmasına yardım eden işçiler tinercilerin silikon sıktığını söyledi! Bugün çekilen röntgende bağırsakların komple dolu olduğu görüldü. Röntgeni sola kaydırarak görebilirsiniz. Doktorumuz elle muayene etti, içerisi taş gibi olmuş! Ne yemek yiyebiliyor, ne kaka yapabiliyor. Yaşaması resmen mucize!! Bu akşam operasyona girecek, kalın bağırsaktan bu illet nasıl temizlenir bilmiyoruz dua edin. Karaköy’deki köpekler büyük tehlike altında, lütfen artık bir şeyler yapın. Coffee’de çok ciddi bir enfeksiyon var aynı zamanda. Şu anda toksoplazma tedavisi görüyor, tedaviye verdiği cevaba göre daha güzel gelişmeler aktaracağız inşallah size. Onun için öncelikle dua edin. Tedavisi için de desteğe ihtiyacımız var. Umarım iyileştiği ve yuva bulduğu günler bir an önce gelir.
Lütfen paylaşın!”