İzmir'de lüks sitede iş cinayeti!

İzmir'de lüks sitede iş cinayeti!

İzmir'de lüks bir sitenin havuzunda çalışan Behçet Özbek ve Semih Kublay, bakım esnasında akıma kapılarak hayatlarını kaybetti. Alanda, kaçak akım rölesinin bulunmadığı belirtildi.

İzmir’de lüks villaların bulunduğu bir sitede havuza bakım yaparken elektrik akımına kapılan iki işçi yaşamını yitirdi.

İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Meclisinin sosyal medya hesabından aktardığı bilgiye göre, Behçet Özbek (51) ve Semih Kublay (28) İzmir Çeşme Alaçatı’da değeri milyonlarca lirayı bulan villaların yer aldığı sitedeki havuzun bakımını yaparken elektrik akımına kapıldı.

Havuz bakım ve montaj işleri yapan şirketin sahibi olan Behçet Özbek ile işyeri çalışanı Semih Kublay site yönetiminin talebi üzerine lüks havuzun bakım ve temizliğini yapmak için geldi. Havuzun motor dairesini kontrol eden Özbek bilinmeyen bir nedenle elektrik akımına kapıldı. Özbek'in boş havuzun hemen yanı başında kıvrandığını ve bir yerden düştüğünü sanan çalışanı Kublay, patronuna ne olduğunu anlamak için yanına geldi. Özbek'e dokunan Kublay da elektrik akımına kapılarak feci şekilde can verdi. Site sakinlerinin durumu fark edip haber vermesi üzerine olay yerine gelen emniyet ve sağlık ekipleri Behçet Özbek ile Semih Kublay'ın olay yerinde hayatlarını kaybettiklerini belirledi.

İki işçinin yaşamını yitirdiği alanda kaçak akım rölesinin bulunmadığı belirtildi.