Kabotaj Bayramı'nda kadınların yer kavgası

Kabotaj Bayramı'nda kadınların yer kavgası

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde 1 Temmuz Kabotaj Bayramı etkinliklerinde yarışları daha iyi bir noktadan izlemek isteyen 2 kadın saç saça, baş başa birbirine girdi.

Akçakoca Barınağı'nda yapılan etkinlikleri Vali Yardımcısı Hasan Bağcı, Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici de izledi. Konuşmamalar ve halk oyunları gösterileri ardından 100 metre kızlar, 200 metre erkekler yüzme yarışları, kürek çekme yarışması, ördek yakalama, yağlı direkte bayrak kapma ve halat çekme yarışı yapıldı.

Halat çekme yarışı sırasında, izleyiciler arasındaki iki kadın yer tartışmasına başladı. Yarışmayı daha iyi bir noktadan izlemek isteyen kadınların tartışması kısa sürede kavgaya döndü. İki kadının yakınlarının da dahil olmasıyla kavga büyüdü. Saç saça baş başa birbirine giren kadınlara polis müdahale etti. Kavga, polisin müdahalesiyle ayrıldı.

Kavgayı başlatan iki kadın baygınlık geçirdi. 112 Acil ekipleri, kadınlara müdahale etti. Sağlık ekiplerinin müdahalesiyle kendine gelen kadınlar, alandan uzaklaştırıldı. Yarışlarda dereceye girenlere para ödülleri verildi.