Kanser hastası annesi için nikahını hastanede kıydırdı

Kanser hastası annesi için nikahını hastanede kıydırdı

Kanser hastası annesine moral olsun diye nikahını hastanede kıydırdıYalova'da kanser hastası olan annesi mürüvvetini görüp moral kazansın diye Evra Sakar ve eşi Gökhan Akgün, nikahlarını hastanede kıydırdı.

Yalova'da kanser hastası olan annesi mürüvvetini görüp moral kazansın diye Evra Sakar ve eşi Gökhan Akgün, nikahlarını hastanede kıydırdı. Kanser hastası olan Ayla Sakar'ın (55) kızı Evra Sakar (30) ve eş adayı Gökhan Akgün (30), Yalova Devlet Hastanesi'nde annesinin tedavi gördüğü hasta odasında nikahını kıydırarak dünya evine girdi.

Gelin Evra Sakar, kanser hastası olan annesi Ayla Sakar'a (55) moral vermek amacıyla tedavi gördüğü hastanedeki odasında nikahını kıydırdı. YalovaBelediyesi Evlendirme Memuru İsmail Duran'ın kıydığı nikahla evlenen çiftte evlilik cüzdanları Evra Sakar'ın annesini isteğiyle aynı anda verildi. Gelin Evra Sakar, annesine moral vermek amacıyla hastane yönetiminden de izin alarak böyle bir töreni gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Gazetecilere açıklamada bulunan gelin Evra Sakar, 'Annem hastanede olduğu için ona moral olsun diye böyle bir şey düzenledik. Herkes çok sevindi. Şu anda gördünüz, nasıl güzel ve mutlu olduğunu. Amacımıza ulaştık gibi" dedi. Damat Gökhan Akgün ise, 'Bu hastalıkta moralin çok önemli olduğunu yaşayarak öğrendik. Kimseye Allah vermesin. İnşallah bir nebze de olsa iyileşmesine faydamız olacaksa bu yapılmalıydı. Biz de yaptık. İnşallah toparlayacağız bu da ona moral olacakö diye konuştu. Ayla Sakar'ın eşi emekli öğretmen Sacettin Sakar ise eşine 2003 yılında meme kanseri teşhisinin konulduğunu ve 2003 yılından bu yana eşinin tedavi gördüğünü söyledi. Eşinin 23 gündür de Yalova Devlet Hastanesi'nde tedavi altında olduğunu söyleyen Sakar, "Biz 2003 yılından beri tedavilerini aksatmadan devam ediyorduk. Bu hemen hemen 15 yılı buldu. Son günlerde enfeksiyon aldığı için durumu ağırlaştı. Bu ağırlaşma neticesinde 23 gündür Yalova Devlet Hastanesi'nde tedavi görmekte. Durumun belki kritik olacağını düşünerek nişanlı kızımızın evlenmesi süresi gelmeden nikah törenlerini hastanemizde yapmak istedik" dedi. Öte yandan çifti, dost ve akrabaları da bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Törende hem nikah memuru ve şahitler de maske taktı.