Komşusu kanlar içindeki cesediyle karşılaştı!

Komşusu kanlar içindeki cesediyle karşılaştı!

Dairesinin bulunduğu binanın bodrum katında av tüfeğiyle vurulmuş olarak bulunan Ayhan Güldal (51), Kayseri'de bir fabrikada işçi olarak çalışıyordu.

Merkez Melikgazi İlçesi'nin 19 Mayıs Mahallesi'nde Günyeli Sitesi Selimhan Apartmanı'ndaki dairede ailesiyle birlikte yaşayan Ayhan Güldal, saat 06.00 sıralarında ''Deprem oluyor, ne yatıyorsunuz? Ben aşağıya inip sigara içeceğim'' diyerek evinden ayrıldı. Daha sonra, yün çırpmak için bodruma inen apartmanda komşusu bir kadın, Güldal'ın kanlar içindeki cesediyle karşılaştı.

İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, av tüfeğiyle göğsünden vurulmuş olan Güldal'ın öldüğünü belirlerken, polis ekipleri de çevrede önlem alıp inceleme yaptı. Bu sırada babasının öldüğünü öğrenen Fırat Güldal, sinir krizi geçirip cam kapıya yumruk attı. Sağ eli kesilen genç, ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne getirilerek tedavi edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Ayhan Güldal'ın intihar etmiş olabileceğini ihtimalini de değerlendirirken, kesin ölüm nedeni, yapılacak otopsi sonrası belirlenecek.