Liseli Helin'i öldüren caninin ilk ifadesi ortaya çıktı!

Liseli Helin'i öldüren caninin ilk ifadesi ortaya çıktı!

Pendik'te pompalı tüfekle liseli Helin'i öldürüp 2 öğrenciyi yaralayan zanlı, mahkemedeki ifadesinde ''Av tüfeğini internetten satın aldım, ateş açtığımı kabul ediyorum'' dedi.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Pendik'te, dün lise öğrencisi Helin  Palandöken'i av tüfeği ile öldürüp iki öğrenciyi de yaralayan Mustafa Y. (21), "tasarlayarak öldürme ve iki kişiyi yaralama" suçlarından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Mustafa Y., çıkarıldığı mahkemece "tasarlayarak öldürmek" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

''OLAYIN HALA ŞOKU ALTINDAYIM''

Savcılık sorgusunda susma hakkını kullandığı öğrenilen şüpheli Mustafa Yetgin'in, mahkemedeki sorgusunda, "Ben üzerime atılı suçlamayı anladım. Olayın hala şoku altındayım. Neyi nasıl anlatmam gerektiğini bilemediğim için şu ana kadar ifade veremedim. Helin  Palandöken ve o esnada yanında bulunan kişilere av tüfeği ile ateş ettiğimi kabul ediyorum. Bu av tüfeğini internetten satın almıştım. Ateş ettikten sonra da olay yerinden kaçtım. Sonrasında ne olduğunu ve ne yaptığımı hatırlamıyorum. Kafam çok karışık. Şu an söylediklerimden fazla bir şey anlatabilecek durumda değilim" şeklinde ifade verdiği öğrenildi.