Mehmet Aydın'ın Ferrarisi satılık

Mehmet Aydın'ın Ferrarisi satılık

Çiftlik Bank ile binlerce kişiyi dolandıran Mehmet Aydın'ın Uruguay'da kullanırken görüntülendiği Ferrari Uruguay devleti tarafından satılığa çıkarıldı.

Çiftlik Bank adlı sistemle 70 binden fazla kişiden yüz milyonlarca lira topladıktan sonra Uruguay’a kaçan 'Tosun' lakaplı Mehmet Aydın’ın burada kullanırken görüntülendiği Ferrari marka araç Uruguay devleti tarafından satılığa çıkarıldı. Gazete Duvar'da yer alan habere göre; internet üzerinden açık artırma ile satış yapan Rematadores isimli sitede, ‘Tosun’ lakaplı Aydın’a ait olan Ferrari, açılış fiyatı olarak 235 bin dolardan satılıyor.

Ferrari ile birlikte bir yatın da satılığa çıkarılması dikkat çekti. 390 bin dolar açılış fiyatı ile sunulan yatın, Aydın’ın burada satın aldığı belirtilen yat olduğu sanılıyor.

Uruguay devletinin Ferrari ile yat için açtığı açık artırmada son tarih 8 Mart olarak belirlenirken, pazarlama amaçlı bir video da hazırlandı.

Satışa çıkarılan 458 Spider Cabriolet model aracın Rematadores adlı sitede paylaşılan fotoğraflarında, Aydın’ın Uruguay’da kullanırken görüntülendiği araç ile aynı plakayı taşıdığı görülüyor.