Menemenspor da Belediye Başkanı da lig atlamak istiyor

Menemenspor da Belediye Başkanı da lig atlamak istiyor

İzmir’in Menemen ilçesinin CHP’li belediye başkanı Tahir Şahin, kenti yenilemek ve 5. dönem de görevini sürdürmek için çalışırken, hem kendisi hem Menemenspor için hedef büyütmekten kaçınmadı.

Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, 2019 hedefini, 4 dönemdir sürdürdüğü belediye başkanlığına 5. dönemde de devam etmek olarak ve ilçe merkezini kentsel dönüşümle yenilemek olarak açıkladı.

Tahir Şahin, deprem nedeniyle riskli alanlarda plan yapma yetkisinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığına ait olduğunu belirterek, “Biz, 5 yıldır yetkiyi bize verin, biz yapalım dedik. Bu kadar bekledikten sonra 1.5 ay önce yetki geldi. 5 yıl önce gelseydi, 2019’a uygulamaların bir kısmını yapmış olarak girecektik. Önümüzde ciddi kentsel dönüşümle Menemen’i yenilemek hedefimiz var” dedi.

BAŞARININ SIRRI MAKAMDA OTURMAMAK

Menemen gibi sağ seçmenin hakim olduğu bir yerde 4 dönemdir seçilmesinin sırrının, ‘makamda fazla oturmamak’ olduğunu belirten Şahin, “İnsana dokunabiliyorsanız ve vatandaşlar sizi kendinden hissediyorsa bence başarı buradan geliyor” dedi.

AMATÖR LİGDEN SÜPER LİGE

Tahir Şahin, amatör ligde devraldıkları Menemenspor’u, PTT Lig’e çıkmak için oynayan bir takıma dönüştürdüklerini de ifade ederek, “PTT Lig’de birkaç yıl kalıp, oradan Süper Lig’e atlama hedefindeyiz” diye konuştu.
Belediye başkanlığında lig atlamak isteyip istemediği sorulan Şahin, “Elbette isterim. Nasip ve kısmet meselesidir” dedi.