MİT'çiyiz diyerek dolandırdılar, altınlar kadının sutyeninden çıktı

MİT'çiyiz diyerek dolandırdılar, altınlar kadının sutyeninden çıktı

Emniyet yetkilileri, kendilerini polis, savcı ve MİT görevlisi olarak tanıtan telefon dolandırıcılarına yönelik gerçekleştirdiği operasyonda yakayı ele verdiler.

Edirne Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, son zamanlarda kendilerini polis, savcı ve MİT görevlisi olarak tanıtan telefon dolandırıcılarına yönelik gerçekleştirdiği operasyonda 3’ü erkek, 1’i kadın olmak üzere toplam 4 kişiyi yakaladı.

ARAÇ KOVALAMA SONUCU YAKALANDI

Olay, geçtiğimiz Salı günü Edirne’de ikamet eden bir vatandaşın 30-40 bin lira değerinde ziynet eşyasının çalındığını emniyet yetkililerine bildirmesiyle başladı. Yetkililer tarafından yapılan çalışmada şüpheli şahısların kullandıkları 06 plakalı araç kovalama sonucu yakalandı.

48 ÇEYREK ALTIN, 10 ADET GRAM ALTIN…

Yetkililer araçta bulunan H.A.-O.A.-R.A. ve A.H. isimli 3’ü erkek, 1’i kadın olmak üzere toplam 4 kişiyi yakaladı. S.E.F. isimli yaşı küçük olan çocuğu babasının bir suça karıştığını, karakolda bulunduğu bahanesiyle kandırdıkları evde 48 çeyrek altın, 10 adet gram altın, 4 adet yarım altın, 2 adet tam altın, 1 adet alyans, 1 adet altın zincir, 2 adet kol saatini aldıkları tespit edildi.

Şüpheli A.H. kadının üzerinde yapılan aramada sutyenin içerisinde sigara jelatinine sarılı vaziyette çeyrek altın ve diğer altınlar bulundu. A.H.’de ele geçirilen ziynet eşyaları müştekiye teslim edildi.