Pes dedirten hırsızlık... İşyerini öyle biri soydu ki...

Pes dedirten hırsızlık... İşyerini öyle biri soydu ki...

İstanbul Güngören’de bir beyaz eşya mağazasında çalışan Sezer K., çalıştığı işyerini soydu.

Dinçer Gökçe'nin haberine göre; işyeri anahtarı yanında bulunan K., önce kamera kayıt cihazını söktü. Gece vakti mağazanın önüne bir kamyon getiren K. televizyondan buzdolabına, çamaşır makinesinden bulaşık makinesine 30 parça eşyayı spot piyasada satarak sırra kadem bastı. K.’nın patronu, mağazasını soyan eleman için suç duyurusunda bulundu.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na yapılan başvurun tarihi 31 Ağustos. İş yeri sahibi İlyas H., savcılığa yaptığı başvuruda, K.’nın çaldığı mallara el konulmasını ve K. hakkında dava açılmasını talep etti.

ÖNCE KAMERAYI SÖKTÜ

Savcılık başvuru dilekçesine göre Güngören Merkez Mahallesinde yaşanan olay, 19 Ağustos Pazar gecesi yaşandı. Mağazada çalışan Sezer K., yanındaki anahtar ile iş yerini açtı. K. önce, kayıt alınmasının önüne geçmek için kamerayı söktü.

TEK TEK KAMYONETE YÜKLEDİ

K., bu aşamadan sonra mağazanın önüne yanaştırdığı kamyonete eşyaları yüklemeye başladı. Aralarında buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesinin de olduğu 30 parça eşya çalındı. K.’nın, söz konusu ürünlerin yanı sıra iş yerine ait kaşe ve bir takım boş faturaları da beraberinde götürdü.

SPOT PİYASADA SATTI

İşyeri sahibi Sezer K.’ya ulaşamazken, bir başka personeli B. K.’dan, Sezer K.’nın çaldığı eşyaları spot piyasada sattığı bilgisini aldı.

HAKKINDA DAVA AÇILSIN

Savcılık suç duyurusunda, çalınan malların varsa satılmayanları ile ilgili el konulması talep edildi. Suç duyurusunda ayrıca, Sezer K. hakkında, ‘Hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanma’ suçundan dava açılmasını talep etti.