Şans Topu çekilişi sonuçları açıklandı (2 Ağustos 2017)

Şans Topu çekilişi sonuçları açıklandı (2 Ağustos 2017)

Milli Piyango İdaresi tarafından bugün Şans Topu’nun 842’inci hafta çekilişi gerçekleştirildi. 2 Ağustos 2017 tarihli Şans Topu çekilişi sonuçları açıklandı.

Her hafta Çarşamba günü düzenlenen Şans Topu çekilişlerinde sonuçlar belli oldu.

http://www.mpi.gov.tr/sonuclar/_cs_sanstopu.php

Yukarıdaki link bilgilendirme amaçlıdır. 

ANS TOPU İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?

Şans Topu çekilişi ile 8 ikramiye grubuna ikramiye dağıtımı gerçekleştirilir. İkramiye almaya hak kazanan talihliler arasında;

1+1, 2+1, 3+1 ve 4 bilenler loto bayilerinden,4+1 bilenler ve 5 bilenler loto bayilerinden ya da Milli Piyango İdaresi şubelerinden, 5+1 bilen talihliler de Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiyelerini alabilir.

ŞANS TOPU NASIL OYNANIR?

Şans Topu kolonunda iki sayı kümesi yer alır. Sayı kümelerinin birisi 1’den 34’e kadar olan sayılardan oluşur. Diğeri ise 1’den 14’e kadar olan sayılardan oluşur. İlk sayı kümesinden 5, ikinci sayı kümesinden ise 1 sayı seçilir ve kupon üzerine işaretlenir. Şans Topu çekilişleri her hafta Çarşamba günleri düzenlendiği için, Perşembe sabahından itibaren Çarşamba günü saat 21.00’a kadar kupon yatırılarak çekilişe katılım sağlanabilir. Şans Topu çekilişinde diğer çekilişlerden daha fazla ikramiye grubu bulunur. 

ŞANS TOPU OYUNUNDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Şans Topu çekilişlerine katılımlar sadece Milli Piyango İdaresi tarafından yetki verilmiş olan yerlerden yapılmalıdır. Aksi halde yetkisi olmayan yerlerden alınacak olan biletler için Milli Piyango İdaresi tarafından ikramiye ödemesi yapılmaz. Kupon doldurulduktan sonra, kupon sahibi tarafından kuponun arka yüzüne ad ve soyad yazılarak imza atılmalıdır. Yapılacak olan bu basit işlem, ikramiye kazanılması durumunda kanıt niteliğinde olacaktır.