Satırlı gaspçı yakalandı!

Satırlı gaspçı yakalandı!

İstanbul Arnavutköy’de bir tıp merkezine satır ve bıçakla girerek gasp yapan iki şüpheliden biri yakalandı. Diğeri de aranıyor...

Sözcü'den Tugay Saday'ın haberine göre satırlı gasp olayı 30 Aralık’ta Arnavutköy Merkez Mahallesi Nenehatun Caddesi üzerindeki bir tıp merkezinde sabaha karşı 04.00 sıralarında meydana geldi.

İddiaya göre, iki şüpheli satır ve bıçakla girdikleri tıp merkezinde kasadaki görevliyi tehdit etti. Satırlı saldırganlar kasadaki parayı aldıktan sonra kaçarak uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Araştırma Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Çalışma kapsamında kamera görüntülerini inceleyen ekipler, şüphelilerin kullandığı aracı belirledi.

Çalışmalarını hızlandıran ekipler, şüpheli aracı bir sokakta park halinde buldu. Çevrede yapılan çalışmalar sonucu satırlı gaspçılardan Emrah Y. saklandığı adreste gözaltına alındı. Araçta yapılan aramalarda ise gaspta kullanılan satır bulundu.  Emniyete götürülerek sorgulanan şüpheli sevk edildiği mahkemece tutuklandı.  Polisin,  ikinci gaspçının yakalanması için çalışmaları sürüyor.