Servis işine son verilince, midibüsünü yaktı

Servis işine son verilince, midibüsünü yaktı

Tekirdağ'ın Kapaklı Organize Sanayi Bölgesi'nde bir fabrikanın işçilerini midibüsleriyle taşıyan Mehmet Görgülü, uzun süredir parasını alamaması ve sözleşmesinin fesh edilmesi üzerine kızarak araçlardan birini ateşe verdi. Jandarma tarafından bile ikna edilemeyen Görgülü "20 aracım var her gün bir tanesini yakacağım" dedi.

Kapaklı Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir fabrikanın işçilerini midibüsleri ile taşıyan Mehmet Görgülü'nün sözleşmesi, aracı firma tarafından fesh edildi. Firmadan uzun süredir para alamadığını iddia eden ve servis sözleşmesi fesh edilmesine tepki gösteren Görgülü, taşımacılık yaptığı fabrikanın önüne kendisine ait çok sayıda midibüsü getirerek yolu kapattı.

Bu sırada mesaiye gelen personeli taşıyan diğer firma araçları fabrika önüne yanaşamayınca işçiler yürüyerek işyerlerine gitti.

Fabrika yetkilileri ile görüşüp sorununa çözüm bulamayan Mehmet Görgülü, üzerine benzin döktüğü araçlarından birini ateşe verdi. Kısa sürede alevler tüm midibüsü sardı. İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen midibüsten geriye ise demir yığını kaldı. Görgülü, 20 aracı olduğunu belirterek, her gün birisini yakacağını söyledi.


Olay yerine gelen jandarma ekipleri, Mehmet Görgülü’yü ifadesini almak için Kapaklı Jandarma Komutanlığı’na götürdü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

DHA