Şişli 'de tecavüz iddiası!

Şişli 'de tecavüz iddiası!

İstanbul'da bıçak zoruyla Şişli'de götürüldüğü parkta tecavüze uğradığını iddia eden Didem S.'ye saldırdığı öne sürülen şüpheli F.A. yakalandı. Polis o şüpheliyi yakalamak için 100 noktadan 90 saat görüntü inceledi. F.A., "Yardım istedi. Benimle o sevişti" dedi.

Polisi harekete geçiren olay, 1 Aralık’ta Şişli’de meydana geldi. İddiaya göre, Didem S., gece arkadaşlarıyla Nişantaşı’ndaki bir eğlece merkezine gitti. Daha sonra sabaha karşı saat 04.30 sıralarında, eğlence mekanından ayrıldı. Taksiye binmek için Cevahir Caddesi’nden otobüs duraklarına doğru giden 42 yaşındaki kadının yanına bir kişi yaklaştı. Didem S.’nin iddiasına göre,  yanına yaklaşan 25 yaşlarındaki kişi, bıçakla tehdit etti. Elindeki bıçağı Didem S.’nin böğrüne dayayan şüpheli “Yürümeye devam et” dedi.  Bıçak tehditi altında 19 Mayıs Mahallesi’nde bir parka götürülen genç kadın tecavüze uğradı.

90 SAAT GÖRÜNTÜ İZLENDİ

Didem S.’nin iddiaları üzerine İstanbul Emniyeti’ne bağlı Şişli Ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri soruşturma başlattı.  Olay gününe ait 100’e yakın farklı noktadan çok sayıda kamera kaydı toplandı. Ekipler taklaşık 90 saat görüntü izledi. İzlenen görüntülerden şüphelinin F.A.(31) olduğu anlaşıldı. F.A., olaydan 6 gün sonra gözaltına alındı.

O ANLAR KAMERALARDA

Güvenlik kamera kayıtlarında, F.A.’nın sabaha karşı, Didem S. ile yürüdüğü görülüyor. İkili parka gitdikten 1 dakika sonra F.A.’nın parktan çıktığı görülüyor. Taksi duraklarına inen F.A., daha sonra farklı bir rotadan yeniden parka gidiyor.

SON DAKİKA: TUTUKLANDI

Emniyet’teki sorgusunda görüntüler sorulan şüphelinin tecavüz iddialarını kabul etmediği öğrenildi.  Cinsel saldırı ile ilgili ifade veren F.A., ” Olay günü Osmanbey Metrosu’nda yürürken bayan şahsa rastladım. Ağlıyordu.  Yanına yaklaştım. Neyi olduğunu sordum. Bana ‘Param yok, eve gidemiyorum’ dedi. Bende param olmadığını, günün ağarmasını beklersek ailemden alıp vereceğimi söyledim. Sonra bir araca yaklaştı. Oraya yöneldi, ardından yeniden yanıma geldi. Gün ağarana kadar oturabileceğimiz bir yer olmadığı için parka gittik. Sigaram olup olmadığını sordu. Parkta oturduktan 1 dakika sonra sigara istedi.  Almak için taksi durağına gittim. Yakında büfe olmadığını 200 metre ileride bulunduğunu söylediler. Geri döndüm. ‘Boşver’ dedi.

“DÖNDÜĞÜMDE YOKTU”

Yanına oturdum, biraz sıkıntılı olduğunu söyledi. Alkollüydü. Sonra beni öptü sevişmeye başladık. Cinsel ilişki istemedi. Göbeğinde rahatlamamı istedi. Ardından,  ben para bulmak için ailemin yanına gittim. Döndüğünde parkta değildi” diye konuştu.

DAHA ÖNCEDE ŞİKAYETÇİ OLDU

Mağdur Didem S.’nin ise “Belime sivri bir cisim dayadı. Sesini çıkarırsan bunu sokarım” dediği belirtildi. Didem S.’nin daha önce de cinsel saldırıya uğradığı iddiasıyla şikayetçi olduğu öğrenildi.  Emniyet’teki işlemlerin ardından adliye gönderilen şüpheli F.A. tutuklandı.